1. Alle har et liv, der er værd at leve!
  Kort præsentation af foredrag ved Anders Kofoed Pedersen med klip fra Hammerum Efterskole og Forlev Friskole. Mere info kan findes på travelape.dk eller ved at søge på Travelape.dk på Facebook.

  # vimeo.com/14197026 Uploaded 4,319 Plays 0 Comments
 2. Jeg får af og til spørgsmålet om hvad der kvalificerer mig til at holde foredrag! Måske forventer de et svar der beskriver hvordan jeg er uddannet lærer, har arbejdet med unge i 16 år, afholdt mere end 300 foredrag, rejst i mere end 75 lande, osv osv.....men alt det giver kun mening at snakke om, hvis folk kan mærke at jeg har noget på hjerte. For havde jeg ikke det, så kunne uddannelse og cv være nok så ligegyldigt....
  Denne video fortæller hvad jeg brænder for, og hvordan jeg ser på min og vores allesammens rolle i den verden vi lever i....og dermed giver den svaret på; Hvorfor jeg holder foredrag!!

  # vimeo.com/47454990 Uploaded 1,201 Plays 0 Comments
 3. Et 4 minutters indblik i, hvem der står bag Travelape.dk - og historien om at gå fra en Dårlig Kopi til at være en God Original!

  # vimeo.com/47456383 Uploaded 3,091 Plays 0 Comments
 4. Her et lille slideshow med billeder taget over ca 30 timer, hvor jeg kørte fra Sjælland til Jylland og Fyn og holdt foredrag i Holstebro, Århus, Kolding og Haarby....og indrømmet, det var nogle af de lidt mere travle 30 timer "på Kontoret":-)

  Livet som foredragsholder indeholder udover fede møder med dejlige mennesker også en masse timer bagved rattet i min gamle Polo, dårlig (og god) mad og overnatning på en del sofaer rundt ved familie og venner;-)

  Se med her....

  # vimeo.com/51758697 Uploaded 167 Plays 0 Comments
 5. Et videopostkort fra Sydfrankrig...og en opmuntring til dig om at stille alle dine bedste og dårligste spørgsmål, så jeg har noget at lave videoer om resten af året.
  Der kommer 1 ny video hver uge resten af året!
  Kommenter her eller send mig en mail på anders@travelape.dk!

  # vimeo.com/72747255 Uploaded 169 Plays 0 Comments

Travelape.dk

Anders Kofoed Pedersen Plus

Videoer fra Travelape.dk

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.