1. Dins del programa treballa, reportatge del Mercat de FP organitzat per l'Ajuntament de Lleida.

  # vimeo.com/43520664 Uploaded 254 Plays 0 Comments
 2. Aprendre el Català i els coneixements de les tecnologies son eines bàsiques per a la integració i la recerca de feina dels immigrants residents a Lleida.Aquest vídeo mostra la experiència i la recollida de diplomes dels tallers d'aquest any.

  # vimeo.com/43549078 Uploaded 121 Plays 0 Comments
 3. En aquesta ocasió expliquem la història de la Pilar Hidalgo, que va trobar feina al gimnàs Trebol gràcies al programa INCORPORA de l' Obra Social de "La Caixa".

  # vimeo.com/43981197 Uploaded 305 Plays 0 Comments
 4. En Aquesta Ocasió coneixem la història de la Modesta, que va trobar feina al McDonald's de Lleida gràcies al Projecte Incorpora't

  # vimeo.com/46298995 Uploaded 273 Plays 0 Comments
 5. # vimeo.com/52380906 Uploaded 268 Plays 0 Comments

Projecte Treballa

www.rplay.es Plus

La Fundació "La Caixa" i l'Institut Municipal d'Educació Salvador Seguí de l'Ajuntament de Lleida han arrancat el projecte Treballa.Són vídeos de diferents àmbits de recerca de feina, consells i casos d'èxit, així com reportatges sobre activitats que…


+ More

La Fundació "La Caixa" i l'Institut Municipal d'Educació Salvador Seguí de l'Ajuntament de Lleida han arrancat el projecte Treballa.Són vídeos de diferents àmbits de recerca de feina, consells i casos d'èxit, així com reportatges sobre activitats que es duen a terme per tal de fomentar el treball.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.