1. Pobuda poziva Komisijo Evropske unije, da spodbudi sodelovanje med državami članicami pri raziskovanja možnosti Univerzalnega temeljnega dohodka (UTD) z namenom izboljšanja obstoječih sistemov socialne varnosti. Dolgoročni cilj pobude je s pomočjo uvedbe Univerzalnega temeljnega dohodka vsaki osebi v EU brezpogojno zagotoviti pravico do zadovoljitve materialnih potreb na človeka dostojnem nivoju, kot je to zapisano v pogodbah EU, in vse opolnomočiti za vključenost v družbo.

  # vimeo.com/82470986 Uploaded
 2. Pobuda poziva Komisijo Evropske unije, da spodbudi sodelovanje med državami članicami pri raziskovanja možnosti Univerzalnega temeljnega dohodka (UTD) z namenom izboljšanja obstoječih sistemov socialne varnosti. Dolgoročni cilj pobude je s pomočjo uvedbe Univerzalnega temeljnega dohodka vsaki osebi v EU brezpogojno zagotoviti pravico do zadovoljitve materialnih potreb na človeka dostojnem nivoju, kot je to zapisano v pogodbah EU, in vse opolnomočiti za vključenost v družbo.

  # vimeo.com/82470970 Uploaded
 3. Pobuda poziva Komisijo Evropske unije, da spodbudi sodelovanje med državami članicami pri raziskovanja možnosti Univerzalnega temeljnega dohodka (UTD) z namenom izboljšanja obstoječih sistemov socialne varnosti. Dolgoročni cilj pobude je s pomočjo uvedbe Univerzalnega temeljnega dohodka vsaki osebi v EU brezpogojno zagotoviti pravico do zadovoljitve materialnih potreb na človeka dostojnem nivoju, kot je to zapisano v pogodbah EU, in vse opolnomočiti za vključenost v družbo.

  # vimeo.com/82470954 Uploaded
 4. Pobuda poziva Komisijo Evropske unije, da spodbudi sodelovanje med državami članicami pri raziskovanja možnosti Univerzalnega temeljnega dohodka (UTD) z namenom izboljšanja obstoječih sistemov socialne varnosti. Dolgoročni cilj pobude je s pomočjo uvedbe Univerzalnega temeljnega dohodka vsaki osebi v EU brezpogojno zagotoviti pravico do zadovoljitve materialnih potreb na človeka dostojnem nivoju, kot je to zapisano v pogodbah EU, in vse opolnomočiti za vključenost v družbo.

  # vimeo.com/82836406 Uploaded
 5. Pobuda poziva Komisijo Evropske unije, da spodbudi sodelovanje med državami članicami pri raziskovanja možnosti Univerzalnega temeljnega dohodka (UTD) z namenom izboljšanja obstoječih sistemov socialne varnosti. Dolgoročni cilj pobude je s pomočjo uvedbe Univerzalnega temeljnega dohodka vsaki osebi v EU brezpogojno zagotoviti pravico do zadovoljitve materialnih potreb na človeka dostojnem nivoju, kot je to zapisano v pogodbah EU, in vse opolnomočiti za vključenost v družbo.

  # vimeo.com/82836381 Uploaded

UTD

Studio 12 Plus

Univerzalni temeljni dohodek

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.