Van Bloo B.V.

Waar laat je je smartphone, tablet, e-reader of MP3-speler tijdens het opladen? Bungelt je smartphone aan de oplader? Ligt je tablet op een kruk? Balanceert je MP3-speler op de stoel of stekkerdoos, met kans op valschade? Met de charge-it® is dat allemaal verleden tijd. Met een uniek, eigentijds design dat naadloos aansluit bij de strakke vormgeving van de tablets, smartphones en MP3-spelers word je smartphone opgeladen aan de wandcontactdoos zonder rare capriolen. Een strak vormgegeven oplaadhouder zorgt ervoor dat je mobiele device opgeladen kan worden, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je tablet of smartphone valt of beschadigt. Design en een duurzame oplossing in één

# vimeo.com/115868848 Uploaded 1,291 Plays 0 Comments

Follow

Van Bloo B.V.

Ludo Zwaan Plus

Van Bloo B.V. is in de zomer van 2014 opgericht. ‘Bloo’ spreek je uit als ”blue’ en dat betekent blauw. Volgens de kleurenpsychologie bevordert blauw de communicatie en zelfexpressie. Wij communiceren onze drive voor design en laten dat zien – expressie…


+ More

Van Bloo B.V. is in de zomer van 2014 opgericht. ‘Bloo’ spreek je uit als ”blue’ en dat betekent blauw. Volgens de kleurenpsychologie bevordert blauw de communicatie en zelfexpressie. Wij communiceren onze drive voor design en laten dat zien – expressie – door aparte design producten. Door de toevoeging ‘Van’ aan onze bedrijfsnaam wordt de Nederlandse roots aangegeven.

Onze visie is Admire bij design en de oprichters Jan Willem Lucas en Ludo Zwaan richten zich op Digital Lifestyle Producten. Dit is een marktsegment waar je bij uitstek kan onderscheiden door design, innovatie en kwaliteit. Omringd door hooggekwalificeerde partners brengen we onze passie tot uitvoering: Dutch Design producten die met topkwaliteit en eco verantwoord worden geproduceerd.

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.