1. 2016. február 17. szerda – 18-19h-ig – Van egy álmom … Szabó Gabi utazási műsora
  Van egy álmom, ezért úgy döntöttem, bőröndöt ragadok és világgá megyek! Persze, csak egy óra erejéig! Kiruccanunk a világ egy érdekes közeli, vagy távoli pontjára… Kóstoltátok már a rakit? „Két kisebb méretű pohár, benne koccanó jégkockák, ánizsos illat, tejfehér szín, víz, kis kortyok, apró falatkák, felpezsdülő beszélgetés, bizsergés – rakit iszunk. Nagy tisztelettel nyúlunk a pohár után, becsülünk minden egyes kortyot, és elismeréssel adózunk a teremtőnek, amiért gyümölcsöt adott és ánizst, amiből aztán elkészülhet ez a nemes itóka – valahogy így gondolkodhat róla minden egyes török, aki él a raki nyújtotta örömökkel...”
  Hogy ez mennyire van tényleg így, azt majd török idegenvezetőnktől Erdinc Tuncbilektől is megkérdezem.
  Mint ahogy a törökországi utazásokhoz kapunk segítséget, infót és persze nyaralási tippeket, tanácsokat Tamásné Lóki Szilviától is. A Dream Travel a magyarországi álmokat is megvalósítja, így ezúttal is szétnézünk a hazai aktualitások és kínálat „tengerében”, különös tekintettel már a március 15-i hétvégére.
  Érdemes lesz figyelni a műsort, jegyzetelni is akár és az előfoglalásokat beütemezni.
  Felkészültetek? Akkor indulás!
  Van egy álmom… remélem nektek is! Tartsatok velünk ezúttal is!

  # vimeo.com/156168253 Uploaded 11 Plays 0 Comments
 2. Van egy álmom … Szabó Gabi utazási műsora - Ma is, 18-19-ig!
  Van egy álmom, ezért úgy döntöttem, bőröndöt ragadok és világgá megyek! Persze, csak egy óra erejéig! Kiruccanunk a világ egy érdekes közeli, vagy távoli pontjára, vagy éppen csak kinézünk egy hazai üdülőhelyet! Tanácsokat adunk, hogyan induljunk külföldre, milyen úti célt válasszunk, mikre figyeljünk oda.
  Egy bolgár mondás szerint - Az az igazán erős, aki saját magát tudja legyőzni!
  Bölcsek, tapasztaltak a bolgárok is, sőt látnivalókban igen gazdag az országuk! Akár síelni indulnánk, akár a nyaralást tervezzük, ajánlott felvenni a listára Bulgáriát!
  Sokan nem tudják, hogy miért is érdemes a Fekete -tenger partján fekvő országba látogatni, úgyhogy ma segítünk egy kicsit ebben is!
  Mint ahogy ezúttal is lesz hazai ajánlat és idegenforgalmi tanácsadás, hiszen ma is segítségemre lesz Dr Schablik Vilmos utazási szakértőnk!
  Felkészültetek? Akkor indulás!
  Van egy álmom...remélem, hogy nektek is! Tartsatok velünk, utazzunk együtt!
  2016 február 10 szerda – Rádió Bézs - http://www.radiobezs.hu

  # vimeo.com/155350991 Uploaded 5 Plays 0 Comments

Van egy álmom!

Gabi Szabó

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.