1. Overzicht dienstverlening VastgoedControl. Software en parttime projectcontrolling voor beheersing van projecten en portefeuilles bij de ontwikkeling van vastgoed

  # vimeo.com/88150395 Uploaded 1 Play 0 Comments
 2. VastgoedControl software biedt bedrijven in de vastgoedbranche een integrale oplossing voor beheersing van projecten en portefeuilles. Onze software is gebruikersvriendelijk en overzichtelijk. Per project zijn alle relevante onderwerpen duidelijk ingedeeld. Zowel financieel voor budgetten en cashflows als ook bouwprogramma's, planning, risico's en het kunnen toevoegen van bestanden.

  # vimeo.com/90776534 Uploaded 1 Play 0 Comments
 3. Management informatie dient een helder inzicht te geven in projecten, portefeuilles en organisatie.
  VastgoedControl ondersteunt bedrijven met duidelijke, transparante rapportages voor sturing en beheersing van projecten, portefeuilles en organisatie.

  # vimeo.com/92067496 Uploaded 1 Play 0 Comments
 4. Proces en risicobeheersing zijn essentieel om projecten te kunnen realiseren, die voldoen aan de vooraf gestelde eisen en rendementsdoelstellingen. VastgoedControl ondersteunt bedrijven met software, interactieve workshops en duidelijke, transparante rapportages voor sturing en beheersing van projecten, portefeuilles en organisatie.

  # vimeo.com/92068053 Uploaded 1 Play 0 Comments
 5. Continuïteit met een flexibele parttime invulling. De parttime projectcontroller is de financiële sparringpartner op locatie. Wij begeleiden bedrijven op locatie bijvoorbeeld met het opstellen en bespreken van periodieke rapportages, managementinformatie en het bewaken en bespreken van de (financiële) voortgang van projecten met project- en ontwikkelingsmanagers.

  # vimeo.com/92114951 Uploaded 2 Plays 0 Comments

VastgoedControl

VastgoedControl

VastgoedControl is cloud-based software die bedrijven in de vastgoedbranche ondersteunt bij beheersing van projecten en portefeuilles

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.