1. De hoogkraan is een efficient en kostenbesparend hulpmiddel bij het leggen van grote hoeveelheden dakpannen. Kijk en luister zelf maar.

  # vimeo.com/76751909 Uploaded 55 Plays 0 Comments
 2. Ko Hendriks stelt zich in deze video voor. Zijn gedrevenheid op gebied van sales, commercie en coacing van sales representatives (vertegenwoordigers) in combinatie met zijn jarenlange in de sales opgedane ervaring maakt hem tot een geschikte interim manager die de zaken weer een boost geven.

  # vimeo.com/76754460 Uploaded 202 Plays 0 Comments
 3. Teamleider en docent scheikunde dhr. J. Hannewijk legt in deze video uit aan leerlingen van klas 3 van Mavo Schravenlant XL te Schiedam, waarom scheikunde zo'n leuk en interessant vak is. Deze video is geproduceerd in opdracht van Mavo Schravenlant XL ten behoeve van de voorlichting aan leerlingen klas 3 van de mavo (vmbo-t) die voor de keuze van het vakkenpakket staan waarmee zij hun eindexamenjaar in klas 4 in gaan.

  # vimeo.com/88239320 Uploaded 155 Plays 0 Comments
 4. In klas 2 van Mavo Schravenlant XL staan de mavo leerlingen voor de keuze Frans, Duits, aardrijkskunde of geschiedenis te kiezen. In deze video legt mw. A. Hagoort uit waarom Frans een goede keuze is om voor te gaan. Natuurlijk met het oog op "Jouw beste kans van slagen!".

  # vimeo.com/89026043 Uploaded 176 Plays 0 Comments
 5. In klas 2 en 3 van Mavo Schravenlant XL staan de mavo leerlingen voor de keuze Frans, Duits, scheikunde, aardrijkskunde geschiedenis te kiezen. In deze video legt mw. J. de Haan uit waarom Duits een goede keuze is om voor te gaan. Natuurlijk met het oog op "Jouw beste kans van slagen!".

  # vimeo.com/89028808 Uploaded 141 Plays 0 Comments

De Videograaf

Peter M. Riemslag Baas PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.