Videotaler

Nest siste kveldsmøte på UL online, med tale av Kristian Landro. Han taler om livet som Jesu etterfølger, som handler både om å følge Jesus i eget liv, og lede andre nærmere han.
Møtet er redigert i etterkant av direktesendingen med tanke på sangrettigheter.

UL (Ung Landsmøte) er en kristen ungdomsfestival som arrangeres av NLM ung i samarbeid med IMF-ung, to barne- og ungdomsorganisasjoner som jobber for at flere unge skal få muligheten til å lære Jesus og kjenne og gjøre han kjent. Festivalen finner sted i uke 30 hver sommer, og samler flere tusen ungdommer til møter, seminarer, aktiviteter, smågrupper, lovsang, camping og god festivalstemning. UL ble arrangert første gang i 1947.
I 2020 ble festivalen gjennomført online.

ul.no

# vimeo.com/452526770 Uploaded

Videotaler

Norea Mediemisjon Business

Gratis videotaler for menigheter, forsamlinger, bibelgrupper eller til privat bruk. Talene kommer fra ulike kristne organisasjoner og sammenhenger i Norge. Om du bruker en (eller flere) videotaler er det bra om du i en introduksjon forteller hvor den…


+ More

Gratis videotaler for menigheter, forsamlinger, bibelgrupper eller til privat bruk. Talene kommer fra ulike kristne organisasjoner og sammenhenger i Norge. Om du bruker en (eller flere) videotaler er det bra om du i en introduksjon forteller hvor den kommer fra.

Slik laster du ned en tale:
- Klikk deg inn på den aktuelle talen.
- Deretter klikker du på "Download" og velger videokvalitet.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.