Videotaler

Runar Landro er pastor i Fredheim Arena, og taler om å elske Jesus. Gjør vi egentlig det? Hva mener vi med "elske"? Hva kjennetegnes sann bibelsk kjærlighet av?

Med utgangspunkt i historien om Peter, i Joh. 21, får vi se Peter få et kjærlig møte med Jesus, selv etter at han hadde sviktet han tross sterke ord og løfter om å ikke gjøre det. Samtidig får Peter et utfordrende kall til å følge Jesus hvor enn det måtte lede.

# vimeo.com/349927297 Uploaded

Videotaler

Norea Mediemisjon PRO

Gratis videotaler for menigheter, forsamlinger, bibelgrupper eller til privat bruk. Talene kommer fra ulike kristne organisasjoner og sammenhenger i Norge. Om du bruker en (eller flere) videotaler er det bra om du i en introduksjon forteller hvor den…


+ More

Gratis videotaler for menigheter, forsamlinger, bibelgrupper eller til privat bruk. Talene kommer fra ulike kristne organisasjoner og sammenhenger i Norge. Om du bruker en (eller flere) videotaler er det bra om du i en introduksjon forteller hvor den kommer fra.

Slik laster du ned en tale:
- Klikk deg inn på den aktuelle talen.
- Deretter klikker du på "Download" og velger videokvalitet.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.