Green screen studie

 1. # vimeo.com/92932323 Uploaded
 2. Produktion: MHK Promo 2013 - Virtuel Studie Simple Static Layers Version - Kik i Kamera - Version 2

  # vimeo.com/112179131 Uploaded
 3. Connie Hedegaard er med som gæst og fortæller om det netop vedtagne EU-budget, hvor 20 pct. skal gå til klima. Men er budgettet ambitiøst nok og hvad med væksten? De og mange andre spørgsmål bliver besvaret i dette program.
  Medvirkende: Connie Hedegaard, Klimakommissær, Christian Weise, direktør, CEVEA, Mads Lunding Hansen, cheføkonom, CEPOS

  Produktion: MH0504 EuropaMagasinet 15 - Et grønnere Europa (DK4)

  # vimeo.com/64368731 Uploaded
 4. "Den Nøgne Mand" er et studieprogram med sexologen Robert Lubarski, Mediehuset København har stået for det digitale design, der er anvendt til green screen videoproduktion i studiet. Dvs at Robert Lubarski står i vort neon-grønne studie, hvor vi LIVE mixer en digtal scenografi bagværten.

  I Mediehuset har vi taget springet og droppet de traditionelle omkostningstunge scenografier og rekvisiter - og lavet en permanent green screen opstilling. Studiet står produktionsklar med mulighed for live-streaming på Facebook, websites og intranets.

  Vores kunder som anvender studiet er typisk, reklamebureauer, andre videoproduktionsselskaber, virksomheder, foredragholdere, undervisere og tv-stationer.

  Se flere eksempler på mediehuset-kbh.dk/biograf/kategori/green-screen-studie

  # vimeo.com/119555553 Uploaded
 5. Mettes-Mix er et talkshow, der kører på Kanal Hovedstaden. Programmet er blevet opgraderet med et nyt flot digitalt design til anvendelse i green-screen studie. Med sine varierede baggrunde får seerene en helt ny og anden tv-oplevelse, i forhold til den klassiske velkendte fysiske kulisse.

  # vimeo.com/104777952 Uploaded

Green screen studie

Mediehuset København Premium

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.