1. Transparant Next ontwikkelde een screener die gebruikt kan worden voor patiënten met psychische klachten en symptomen. VitalHealth ondersteunt en faciliteert deze screener en andere functionaliteiten met de Module GGZ.

    # vimeo.com/139678712 Uploaded 163 Plays 0 Comments
  2. VitalHealth Software is een snelgroeiende en internationaal opererende softwareonderneming. Wij ontwikkelen innovatieve software voor de wereldwijde healthcare markt. Onze missie is om een belangrijke bijdrage te leveren aan het verbeteren van de gezondheid van miljoenen mensen over de hele wereld. Wil je ook meewerken aan de toekomst van de gezondheidszorg? vitalhealthsoftware.nl/solliciteer

    # vimeo.com/173581767 Uploaded 1,298 Plays 0 Comments
  3. # vimeo.com/213061992 Uploaded 143 Plays 0 Comments

Dutch Videos

VitalHealth Software PRO

VitalHealth Software Inc. is in 2006 opgericht door Mayo Clinic (USA) en de Noaber Foundation (Nederland). VitalHealth heeft als doel om baanbrekende cloud-based eHealth-oplossingen te ontwikkelen voor chronische aandoeningen zoals diabetes, COPD, hartfalen,…


+ More

VitalHealth Software Inc. is in 2006 opgericht door Mayo Clinic (USA) en de Noaber Foundation (Nederland). VitalHealth heeft als doel om baanbrekende cloud-based eHealth-oplossingen te ontwikkelen voor chronische aandoeningen zoals diabetes, COPD, hartfalen, depressie, kanker en alzheimer.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.