Az elmúlt években egyre több hód figyelhető meg a folyóink mentén. A Dunán szinte lépten-nyomon találkozhatunk velük. Annyira megszokták az ember közelségét, hogy beköltöztek a lakott területekre is és nem riadnak meg, ha egy természetfilmes egy kamerával közelít feléjük. A TZSM Produkció és a Filmdzsungel Stúdió, a Médiatnács Mecenatúra Program támogatásáva, Dunavirág mentőakció címmel természetfilmet forgat a dunai kérészek életéről, a dunavirágról. A forgatás közben ismerkedtünk meg egy hódcsaláddal a Lupa-sziget határában.

# vimeo.com/177886822 Uploaded 1,086 Plays 0 Comments

Víz minden mennyiségben

Filmjungle PRO

Üdvözlünk a Filmdzsungel "Víz, víz, víz..." csatornáján!
Kéklő tenger, végtelen óceán, hömpölygő folyam, hegyi patakocska, hegycsúcsok közt megbúvó tengerszem, szikes tavacska, kontinensnyi jégsapka... A víz számtalan megjelenési formája a Földön. Mind…


+ More

Üdvözlünk a Filmdzsungel "Víz, víz, víz..." csatornáján!
Kéklő tenger, végtelen óceán, hömpölygő folyam, hegyi patakocska, hegycsúcsok közt megbúvó tengerszem, szikes tavacska, kontinensnyi jégsapka... A víz számtalan megjelenési formája a Földön. Mind telis-tele különleges, felfedezésre váró élőlényekkel, hajóroncsokkal és kalandokkal. Ha szeretsz búvárkodni a tengerekben, vízitúrázni folyóinkon, pancsolni tavainkban, akkor jó helyen jársz!

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.