warmtebeeldcontrole

 1. Klik hier: http://www.warmtebeeldcontrole.nl/
  Er is een lekkage geconstateerd in een woning. Het bouwbedrijf heeft Jogó services laten onderzoeken wat de bron van de lekkage is. De lekkage wordt veroorzaakt door het condenseren van vocht uit de woning in de constructie. Om de "dampstroom" aan te tonen is er een overdruk situatie in de woning gecreëerd m.b.v. een blowerdoorsysteem. Vervolgens is er kunstmatige rook toegevoerd en wordt aangetoond dat er een dampstroom mogelijk is. De rook verdwijnt naar de spouw.

  # vimeo.com/83226516 Uploaded 16 Plays 0 Comments
 2. Klik hier: http://warmtebeeldcontrole.nl/diensten/daklekkage
  Jogó services voert ook preventief daklekkage onderzoek uit. Dit doen wij zowel voor opdrachtgevers, u laat een dak aanleggen, als voor dakdekbedrijven. Als opdrachtgever wilt u natuurlijk een dicht dak voordat u bijvoorbeeld een nieuwe hal voor het zetten met uw productieapparatuur of voorraden. Aan de andere kant wilt u als dakdekbedrijf natuurlijk een goed product afleveren. Dit is waar wij goed van pas kunnen komen. Voordat ballast- of plantmateriaal (in geval van een groen dak) wordt aangebracht kunnen wij met behulp van onze rookgasdetectie-apparatuur een preventieve test uitvoeren om te kijken of er geen lekkages of andere problemen zijn. Het dak hoeft namelijk niet altijd zelf het probleem te zijn. Het is niet alleen de dakdekker die aan een dak werkt. Er worden ventilatiesystemen aangebracht, terrassen gelegd of bijvoorbeeld hekwerk geplaatst. Het kan ook zijn dat er een "denkfout" zit in de constructie waardoor er vocht onder uw dak kan komen.

  # vimeo.com/83226515 Uploaded 11 Plays 0 Comments
 3. Klik hier:http://www.warmtebeeldcontrole.nl/diensten/na-isolatie-spouwmuur/
  Een eigenaar van een woning heeft deze laten na-isoleren met Knauf Supafil. Er zijn twijfels of dit goed is uitgevoerd en men wil ook gewoon zekerheid of dit goed is gebeurd. Dit is goed te controleren met een infrarood camera. Aan Jogó services is gevraagd om deze controle uit te voeren. Op één plek is het vermoeden dat er geen isolatie is ingeblazen. Het infrarood beeld laat een verhoogde temperatuur zien aan de buitenzijde. De geboorde gaten om de isolatie aan te brengen worden opnieuw uitgeboord en vervolgens wordt er gecontroleerd met een endoscoop om te zien of er vulling aanwezig is. Het blijkt inderdaad dat er geen vulling aanwezig is. Heeft u ook uw laten na-isoleren? Heeft u twijfels, wilt u zekerheid? Laat het ons controleren.

  # vimeo.com/83229564 Uploaded 27 Plays 0 Comments

warmtebeeldcontrole

warmtebeeldcontrole

Dit kanaal laat voorbeelden uit de praktijk zien over lekkageproblemen en hun oorzaken. De lekkages kunnen veroorzaakt worden door vocht of het gaat om het in kaart brengen van energielekkages. Dit gebeurt met behulp van verschillende apparatuur zoals:…


+ More

Dit kanaal laat voorbeelden uit de praktijk zien over lekkageproblemen en hun oorzaken. De lekkages kunnen veroorzaakt worden door vocht of het gaat om het in kaart brengen van energielekkages. Dit gebeurt met behulp van verschillende apparatuur zoals: infrarood camera, endoscoop, blowerdoor, rookmachines, gezond verstand, enzovoorts.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.