CrossLab

In dit CrossLab event stellen studenten van de minoren sustainability, cultural diversity, open design en gamification hun interacties met publiek centraal.
Hun projecten tonen heldere stellingname m.b.t. de maatschappij, de omgeving en hun eigen vakgebied. Hun 'sociale praktijken' gaan over het onthullen van verborgen verhalen, het regisseren van participanten en 'bottom up' forecasting. Samen met experts, waaronder toekomstige vakgenoten en opiniemakers, gaan zij in op de vraag: is het mogelijk om met design sociale veranderingen teweeg te brengen?

Voor updates , zie Facebook

# vimeo.com/92930632 Uploaded 208 Plays 0 Comments

CrossLab

WDKA PRO

CrossLab is het platform voor digitale media van de Willem de Kooning Academie Hogeschool Rotterdam. CrossLab events vinden vier keer per jaar plaats in de Unie, Rotterdam. Deze belichten ‘state of the art’ ontwikkelingen op het gebied van technologie,…


+ More

CrossLab is het platform voor digitale media van de Willem de Kooning Academie Hogeschool Rotterdam. CrossLab events vinden vier keer per jaar plaats in de Unie, Rotterdam. Deze belichten ‘state of the art’ ontwikkelingen op het gebied van technologie, kunst en design. Prominente professionals uit binnen- en buitenland tonen hun werk en spreken zich hierover uit. De CrossLab events zijn een initiatief van de Willem de Kooning Academie en worden mede mogelijk gemaakt door het kenniscentrum Creating 010 van de Hogeschool Rotterdam.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.