1. Schitterend appartement in Château de Lexhy (nabij Luik)

  Het domein Château Lexhy kent een rijke geschiedenis, die teruggaat tot de 8ste eeuw. In 1852 werd het in zijn huidige neoklassieke stijl herbouwd. Het hele domein is 8,5 ha groot met weiden en een park met vijver, grenzend aan een monumentale boerderij en een kerkje uit de 17de eeuw. De renovatie van dit rijke erfgoed tot een hedendaags gebouwencomplex, bestaande uit 22 kasteelappartementen en 4 riante koetshuizen, startte in 2000. In 2003 zijn de eerste eigenaars in het kasteel komen wonen.

  Lees meer op http://www.wijnandstilli.nl/aanbod/BE/horizon-hozemont/000126/rond-point-baron-blanckart-surlet-1-oost.html

  # vimeo.com/106588015 Uploaded
 2. De uitdagende architectuur valt van verre reeds op: een krachtig volume, wat afgewend van de straat, ongebruikelijke materialen, een gedurfde kleurstelling - een huis dat nieuwsgierig maakt! En binnen zet de verbazing zich voort: geslepen betonvloeren, een industrieel ogende stalen wenteltrap van kelder tot verdieping, stalen deuren, een souterrain als een fabriek, een reusachtige leefruimte waarin de keuken is geïntegreerd (let op de kleur!), waarbij je als het ware naar buiten gezogen wordt, naar de glaspui die toegang biedt tot de riante, veel privacy biedende, wilde tuin met waterpartij en tuinberging.

  Kijk voor meer informatie op http://www.wijnandstilli.nl/aanbod/BE/millen/000143/lodewijk-de-bourbonstraat-1.html

  # vimeo.com/109697237 Uploaded
 3. Kesselt is voor veel mensen een verlengstuk van Maastricht en ligt geklemd tussen Vroenhoven en Lanaken, net over de grens bij Maastricht. Hier bieden wij aan deze unieke en onder achitectuur van Guy Cleuren gebouwde vrijstaande villa. Bij het ontwerp is werkelijk aan alles gedacht, zo heeft men een bijzonder open- en kubistische indeling gerealiseerd, rekening gehouden met daglichttoetreding en heldere strakke lijnen. Op de materiaalkeuze is beslist niet beknibbeld, hoogwaardige materialen als leem-stucwerk (Tadelakt), wand- en vloerverwarming, vaste design verlichting, 2 fraaie badkamers, hoge plafonds, een luxe keuken en gevlinderde vloeren. Dit pand is in 2004 gebouwd, met zorg en aandacht bewoond en perfect onderhouden. Kortom een heerlijke plek om na een dag hard werken tot rust te komen. Ervaar het loft-gevoel!

  Kijk voor meer informatie op http://wonenbijdegrens.nl

  # vimeo.com/110466957 Uploaded
 4. Voor meer informatie: http://www.wijnandstilli.nl/aanbod/BE/dalhem/000179/rue-joseph-dethier-8.html

  Wie het landgoed betreedt door de poort in de breukstenen muur wordt verrast door de oase van groen en rust. Volstrekte privacy, het geritsel van het riviertje de Berwinne en de koelte van het door bronnen gevoede natuurzwembad brengen ook nu nog de bezoeker in vervoering. ‘Le Pavillon’ - in 1928 gebouwd door Henri Le Boeuf (een mecenas die ook de concertzaal in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel financierde) om zijn vrienden te ontvangen na de jacht - heeft door haar bijzondere, met leien gedekte octagonale kap, rustend op pilaren en door haar koloniale stijl, een unieke uitstraling. De villa is centraal gelegen in de parktuin (bijna 7 hectare) die aan de straatzijde is ommuurd en een grote natuurlijke zwemvijver, tennisbaan en monumentale laan van majestueuze kastanjebomen bevat. Een tweetal bruggen verbindt de tuin met de hoger gelegen weide en hellingbossen. In het hellingbos bevindt zich ook de dassenburcht. Maar niet alleen voor dassen, ook voor vossen, marters, konijnen, eekhoorns en een verdwaalde ree vormt het landgoed een leefgebied. Voor vogels – waaronder de ijsvogel - is het een waar paradijs. Dit unieke ensemble bevindt zich op 15 minuten van Maastricht.

  Indeling kelder: wijnkelder, voorraadkelders en ruimte met dubbele cv-installatie (hoogrendement houtketel en oliestook).

  Begane grond: riante hal met vide; toilet met fonteintje; salon (45m2) met open haard en eiken Louis XVI-schouw met Delfts tegelwerk en parketvloer in visgraadmotief; eetkamer (25m2) eveneens met schouw en Delft tegelwerk; studeerkamer (12m2); moderne Scavoli keuken (24m2) voorzien van luxe apparatuur; tweede trap naar vertrekken op verdieping en trap naar kelders (120 m2). Rondom zijn ingebouwde houten rolluiken en openslaande deuren naar het overdekt terras en parktuin.

  Verdieping: overloop naar 6 (slaap- c.q. studeer-)kamers (ieder ca 16-25 m2); waskamer (18 m2); 1e badkamer (15 m2) met ligbad, douche, wastafel en toilet; 2e badkamer met ligbad en wastafel; separaat toilet.

  Bijgebouw: op het perceel staat een grote vrijstaande garage (ontworpen door architect Pierre Maes) die geschikt is voor tenminste 4 auto’s en een mobilhome (totaal 95m2). In de carport bevinden zich nog twee toiletten.

  Bijzonderheden: perceeloppervlak: 69.077m2. Inhoud ca 970m3. In 2009/2010 heeft een grote renovatie plaatsgevonden waarbij ondermeer de volgende zaken zijn vernieuwd: het gehele dak inclusief isolatie en schoorstenen, de kozijnen inclusief isolerende beglazing op de verdieping, alle leidingen, en nog veel meer. Het geheel is in perfecte staat.

  # vimeo.com/143978683 Uploaded

Wijnands-Tilli Assurantiën & Makelaardij

Screen24

http://www.wijnandstilli.nl

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.