B&B Woldstee

  1. B&B Woldstee heeft, naast 5 gastenkamers, ook een vergaderruimte. Kom vergaderen in alle rust en ruimte van het weidse landschap aan de rand van de stad Groningen.

    # vimeo.com/538561693 Uploaded 8 Views 0 Comments
  2. Op 8 december 2020 is het precies 12,5 jaar geleden dat B&B Woldstee officieel werd geopend. Een mooi moment om even terug te kijken. In dit filmpje een indruk van het plan, de verbouwing en de realisatie van 5 kamers en een vergaderruimte in de voormalige boerderij in Noorderhoogebrug, Groningen.

    # vimeo.com/487842351 Uploaded 233 Views 0 Comments
  3. Impressie van B&B Woldstee september 2020. Monique Donkersloot heeft prachtige nieuwe foto's gemaakt van alle ruimtes, inclusief de nieuwe vergaderruimte. En als bonus kreeg ik deze video.

    # vimeo.com/475767546 Uploaded 61 Views 0 Comments

B&B Woldstee

Saskia in 't Veld

Bed & Breakfast Woldstee ligt aan de rand van de stad Groningen in het weidse Groningse landschap. De stallen van de voormalige boerderij zijn verbouwd tot 5 gastenkamers met eigen badkamer, een woonkeuken en een vergaderruimte. Kom er heerlijk tot rust.…


+ More

Bed & Breakfast Woldstee ligt aan de rand van de stad Groningen in het weidse Groningse landschap. De stallen van de voormalige boerderij zijn verbouwd tot 5 gastenkamers met eigen badkamer, een woonkeuken en een vergaderruimte. Kom er heerlijk tot rust. Kijk voor meer informatie op http://www.woldstee.nl.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.