Ένα σύντομο βίντεο tutorial για το πως να συνδεθείτε σαν admin / διαχειριστής στο περιβάλλον διαχείρισης του wordpress.

Το βίντεο μάθημα αυτό είναι μια προσφορά της εταιρείας κατασκευής ιστοσελίδων dreamweaver.gr και του Δικτύου Ζωγράφου ( infopolis.gr & zografou.net) με σκοπό την εξοικείωση των χρηστών με τις τεχνολογίες του διαδικτύου και όχι μόνο.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για πακέτα κατασκευής δυναμικών ιστοσελίδων βασισμένων στο wordpress κάνοντας κλικ εδώ: http://www.dreamweaver.gr/kataskeyh-istoselidvn.php

# vimeo.com/106053153 Uploaded 35 Plays 0 Comments

Follow

WordPress Tutorials - Μαθήματα WordPress

dreamweaver.gr

Μια σειρά video tutorials για το wordpress με σκοπό να βοηθήσουν τον αναγνώστη στην διαχείριση αυτού του πιο δημοφιλούς cms στο διαδίκτυο.

Η σειρά αποτελεί μια προσφορά της εταιρείας κατασκευής ιστοσελίδων dreamweaver.gr και του Δικτύου Ζωγράφου (…


+ More

Μια σειρά video tutorials για το wordpress με σκοπό να βοηθήσουν τον αναγνώστη στην διαχείριση αυτού του πιο δημοφιλούς cms στο διαδίκτυο.

Η σειρά αποτελεί μια προσφορά της εταιρείας κατασκευής ιστοσελίδων dreamweaver.gr και του Δικτύου Ζωγράφου ( zografou.net )

Περισσότερες πληροφορίες για την κατασκευή μιας δυναμικής ιστοσελίδας μέσω wordpress μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο

http://www.dreamweaver.gr/kataskeyh-istoselidvn.php

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.