Ygenwijs

  1. Sander Roovers, Ygenwijs, deelt in deze video zijn 'road to Ygenwijs'. Sander deelt hoe Ygenwijs ontstaan is, wat hem bewoog om met Ygenwijs te starten en wat de filosofie van Ygenwijs is.

    # vimeo.com/40859682 Uploaded 206 Plays 0 Comments
  2. De boodschap van Marieke Grondstra. Marieke is oprichtster van Generatiestorm en maakt onderdeel uit van Ygenwijs. In deze video deelt ze haar kijk op de wereld. De boodschap van Marieke is gefilmd door Mart Bloem.

    # vimeo.com/40621171 Uploaded 12 Plays 0 Comments
  3. Dhargyal is Dreambuilder en onderdeel van Ygenwijs. Hij deelt zijn boodschap met de wereld.

    # vimeo.com/35140779 Uploaded 65 Plays 0 Comments

Ygenwijs

Sander Roovers

Ygenwijs stimuleert en inspireert de Y-generatie om werk te maken van talent&passie. Wij weten hoe gaaf het is om te werken vanuit authenticiteit, talent&passie, jezelf te blijven ontwikkelen en betekenisvol te zijn voor jezelf, een organisatie of de…


+ More

Ygenwijs stimuleert en inspireert de Y-generatie om werk te maken van talent&passie. Wij weten hoe gaaf het is om te werken vanuit authenticiteit, talent&passie, jezelf te blijven ontwikkelen en betekenisvol te zijn voor jezelf, een organisatie of de maatschappij. Dat gunnen wij iedereen en dragen we uit d.m.v. een blog, een tijdschrift en events.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.