BLIKKEN

Uploaded 63 Plays 0 Comments

BLIKKEN

Erik Duijn

Mannen,

De organisatie die ons een groot deel van het weekend zal begeleiden heeft benadrukt dat het een zwaar programma is, een goede voorbereiding is belangrijk. Uit hun ervaring bleek dat men vooral op mentaal gebied niet voldoende voorbereid bleek.…


+ More

Mannen,

De organisatie die ons een groot deel van het weekend zal begeleiden heeft benadrukt dat het een zwaar programma is, een goede voorbereiding is belangrijk. Uit hun ervaring bleek dat men vooral op mentaal gebied niet voldoende voorbereid bleek. Daarom hebben ze geëist dat we jullie minimaal een week van te voren volledig zouden inlichten over de te volgen activiteiten.

Wij denken dat het weinig uitmaakt; dus geen uitleg. We treden jullie wel tegemoet met een aantal instructiefilmpjes, waarin een gediplomeerd trainer jullie de belangrijkste zaken bijbrengt. Hij spreekt zowel Nederlands als Engels, maar voelt zich meer thuis in het Engels, daarom zal de instructietekst ook in het Engels verschijnen.

Om de stof goed tot jullie door te laten dringen is de visuele training opgedeeld in 5 episodes. In elk filmpje worden essentiële tips getoond om het weekend te overleven. Tevens worden de spullen vermeld die jullie hard nodig zullen hebben.

TRAVELAGENCY BUURMAN & BUURMAN

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.