ZWOLLE:art

 1. A children's dance between sunlight and sea.
  Filmed in France at locations in Brittany. Starring my son Mathijs in several shots.
  Viewable in 4K Ultra-HD resolution where available.

  Camera : Panasonic GH4 (4K) (incl. Metabones MFT/Nikon Speedbooster) (Cine-D -4 -3 -5 0 0)
  Lens : Nikkor AF 80-200mm f/2.8D ED and Tokina AT-X 116 Pro DX AF 11-16mm f2.8 plus Mattebox with ND filters
  Tripod : Sachtler FSB-4 75 CF
  Music : Jon Luc Hefferman (freemusicarchive.org/music/jon_luc_hefferman)

  Locations in France:
  Saint-Lunaire, Brittany
  St.-Quay-Portrieux, Brittany

  # vimeo.com/179627425 Uploaded 2,494 Plays 49 Comments
 2. BUITENFILM | Het Fraterhuis organiseert elke (na)zomer meerdere buitenfilms of pop-up filmvertoningen filmtheaterfraterhuis.nl veasonic.nl/

  LOCATIE
  Op sfeervolle locaties in en rondom het historische centrum, creëren de vrijwilligers met een pop-up bioscoop een unieke filmervaring. Met een picknickkleed of stoeltje op het gras, op een bankje of tegen een muurtje kon Zwolle gratis genieten van topfilms als Midnight in Paris of The Butler. Het knusse Celepleintje, gelegen naast de Roosdorpzaal, is inmiddels toegevoegd aan het rijtje bijzondere buitenlocaties. Maar ook de Grote Kerk in Zwolle blijkt een sfeervolle "buiten" locatie.

  # vimeo.com/174345067 Uploaded 22 Plays 0 Comments
 3. secretvillage.amsterdam | Discover one of Amsterdam’s hidden treasures and its finest destination day or night.

  STROLL Wander through a green oasis and enjoy its ambiance from noon to dusk — and beyond.

  DRINK Catch up over a cocktail or be surprised by wine connoisseurs and liquor wizards.

  EAT Take delight in a broad palette of signature dishes from cuisines around the world, soon to be your favourites in town.

  DANCE Let loose, dress up, go hard or go home. No matter what your preference or mood is, there’s something here for everyone.

  At the heart of the city center a unique green site unfolds. Starting May 2nd, all terraces are opened from 12 am. See you around in Secret Village. At the heart of the city center a unique green site unfolds. Starting May 2nd, all terraces are opened from 12 am. See you around in Secret Village.

  Secret Village is a project from Green Buzz and City Buzz:
  secretvillage.amsterdam/
  DISCOVER@SECRETVILLAGE.AMSTERDAM
  facebook.com/Secret-Village-786941064782765

  # vimeo.com/174081782 Uploaded 278 Plays 35 Comments
 4. veasonic.nl - zwolleunlimited.nl - Zwolle Unlimited is een cultureel festival in de binnenstad van Zwolle. Het festival duurt drie dagen en het is voor jong en oud. Het aanbod loopt uiteen van verhalenvertellers tot een boekenmarkt en van singer- en songwriters tot straattheater.

  HET DNA VAN HET FESTIVAL
  Zwolle Unlimited is een festival ván de stad, met liefde gemaakt vóór de stad, voor de regio, voor Nederland en zelfs een beetje voor de hele wereld. Het festival brengt verhalen, boeken en theater dichtbij het publiek, in een kleinschalige setting. De smeerolie daartussen wordt gevormd door internationaal straattheater, singer-songwriters en vertolkers van rootsmuziek. Het festival maakt intensief gebruik van de prachtige locaties die de historische grachten om het centrum te bieden hebben. Zoals het gebied rondom Waanders in de Broeren en het Grote Kerkplein.

  Zwolle Unlimited is een kermis van cultuur, u betaalt bij de attractie. Vol is Vol. Soms betaalt u ook achteraf 'Voor de hoed', wat het u waard is geweest. Het festival is gesitueerd in het stadscentrum van Zwolle met een festivalterrein aan de noordzijde van de stad, rondom Het Eiland. Met daarnaast diverse activiteiten in de rest van het centrum. U kunt vlakbij het festival parkeren op diverse plekken. Er zijn voldoende mogelijkheden om te overnachten, kijkt u maar onder deze link.
  Eten en drinken kunt u bij diverse locaties op het festivalterrein, met als topplek ons eigen Smulerf. Daar wordt u verwend met de heerlijkste lokale producten en kunt u genieten van warme en koude drankjes op een comfortabel terras. Met een preview podium.

  Voorstellingen vinden plaats in kleinschalige locaties, van een theater gebouwd van stro, tot een scheepstheater en diverse Mongoolse tenten. Er zijn enkele openluchtpodia en veel kunsten worden ook op straat uitgevoerd. Het festival heeft in de middagen een divers aanbod voor de jongste bezoekers, in een veilige omgeving met kwalitatief actief en passief aanbod. Gezinnen zijn dan ook zeer welkom.

  # vimeo.com/170940251 Uploaded 389 Plays 0 Comments
 5. veasonic.nl - bevrijdingsfestivaloverijs... - Op 5 mei vieren we dat we in Nederland in vrijheid leven. We vieren dat we in 1945 bevrijd zijn van de Duitse bezetting in Europa en de Japanse bezetting in Azië. Dat er een eind kwam aan de Tweede Wereldoorlog vol geweld en onderdrukking. 5 mei is ook een dag om ons te bezinnen op het belang van vrijheid en ons te realiseren dat vrijheid kwetsbaar is. Voor de vrijheid in Nederland hebben velen gevochten en zelfs hun leven gegeven.

  Op de Bevrijdingsfestivals staan we samen stil bij dit gegeven, tijdens verschillende momenten en activiteiten. Om te vieren dat we vrij zijn, en om steun te betuigen aan hen die dat niet zijn.

  Credits //
  Production // Veasonic (veasonic.nl)
  Camera / Edit / Post // Michiel Boogerman (veasonic.nl)
  Camera // Maarten Boogerman (veasonic.nl)

  Technical Specs //
  Camera // 2x Panasonic GH4 (4K) (incl. Metabones MFT/Nikon Speedbooster) (Cine-D -5 -3-5 0 0)
  Lens // Nikon 16mm F2.8 Fisheye, Nikon 50mm f/1.8

  # vimeo.com/165903150 Uploaded 35 Plays 0 Comments

ZWOLLE:art

Richard van der Laan Plus

An arthouse cinema channel for good videos and short films made in Zwolle and by artists from Zwolle (The Netherlands).

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.