Cor Hospes

Joined
Amsterdam

User Stats

Profile Images

User Bio

Professioneel ontknoper. Vrolijke Op-z'n-kop-zetter. Voor als je bedrijf creatief vastloopt. Voor als je een frisse blik op je marketingcommunicatie kunt gebruiken. Voor inspiratie en coaching. En nog gezegend met een scherp pennetje ook.
Specialismen

Ontknoopt bedrijven en organisaties. Inspireert zalen en bestuurskamers, managers en ondernemers.

Schrijft ook nog -onder meer- verschillende marketingboeken: guerrillamarketing, sociale media, online marketing, en contentmarketing.

Achtergrond
Na een afgeronde hbo- en universitaire studie werkte ik ruim 20 jaar als zelfstandig journalist voor de belangrijkste kranten en (vak)tijdschriften van ons land. Ik schreef vooral over lifestyle (culinair, reizen en design), en management en marketingcommunicatie. In 2009 maakte ik de overstap naar marketingcommunicatie. Omdat ik merkte dat storytelling en merkrelevant denken binnen dat vak alsmaar belangrijker werden. Van verhalen vertellen plus merkrelevant denken in doelgroepen heb ik als voormalig zelfstandig journalist wel een beetje verstand. Net zoals het zoeken naar het antwoord op de meest essentiële vraag die elk merk zich zou moeten stellen: waarom doe je wat je doet. En laat ik dat antwoord met Tsjee en als Socialmediadokter ook nog eens goed kunnen vertalen naar betekenisvolle en relevante acties.

External Links