Isabel Brammer

Joined
Denmark

User Stats

Profile Images

User Bio

Isabel Bernadette Brammer
Film Klipper

Mobil: +45 271 26 271
Skype: cutandcreate
Mail: isabel@cutandcreate.dk

Første gang jeg lagde hænderne på et Avid redigering tastatur var i 1997, hvor jeg var klipper og fotograf på en lokal tv-station i København. Siden da har jeg været tryllebundet og fascineret - og ikke forladt tastaturet.

Fra en tidlig alder fulgte jeg min drøm og uddannede mig ved at tage film-kurser, mens jeg arbejdede mig op i den danske film- og tv-industri. Fra 2004-2010 fokuserede jeg på at arbejde som klipper på spillefilm, kortfilm på Filmværkstedet, tv-dramaer til DR, tv-underholdning, børneprogrammer og en række dokumentarfilm.

Blandt større projekter var jeg i 2007 b-klipper på den episke spillefilm: "Arn - Tempelridderen", instrueret af Peter Flinth og klipper på dokumentarfilmen: "The Man who saved the world" af Peter Anthony. Hos Nordisk Film Production klippede jeg i 2008 første gennemklip på spillefilmen: "Sverige er fantastisk", instrueret af Jessica Nilsson og i 2009 var jeg B-klipper på Charlotte Sachs Bostrups børnefilm: "Karla og Jonas".

Jeg har altid ønsket at gå på Filmskole. Så jeg flyttede til England i 2010 og tilbragte de følgende to år på at opgradere min autodidakte baggrund til en Master Degree i Filmklipning på 'The National Film & Television School - NFTS'.

På NFTS har jeg haft fornøjelsen af at redigere fem kortfilm. Derudover har jeg redigeret tre omfattende dokumentarfilm, hvor "The Betrayal" blandt andet vandt en pris på IDFA 2011. Jeg har også nydt at klippe flere små poetiske og kreative kunstfilm.

Efter min eksamen i 2012, flyttede jeg tilbage til Danmark for at genoptage min karriere som filmklipper. Dette har blandt mange projekter ført til et blomstrende samarbejde med både instruktøren Mette Føns på "Mit Navn" og Vibeke Muasya på "Sammen igen". Jeg har klippet dokumentarserien “Galskab” på 6 episoder med dramatiske rekonstruktioner om psykiatriens historie i Danmark og været medklipper på spillefilmen "Kartellet" af Charlotte Sachs Bostrup. Jeg har klippet dokumentarserien “De fantastiske Fire” på 3 episoder med dramatiske rekonstruktioner om Dirch Passer, Jørgen Ryg og Preben Kaas.
I år har jeg klippet drama-serien “Dicte”, spillefilmen “Skammerens Datter”, instrueret af Kenneth Kainz og skal snart klippe børnedrama serien "Didgeridoo", instrueret af Carsten Myllerup.

Du er velkommen til at kontakte mig med eventuelle projekter, du måtte have.

Mere information @ imdb.com/name/nm1326464/

External Links

Following

 1. Jonas Poher Rasmussen
 2. Persona Film
 3. Soshof
 4. sarah byers
 5. Jamie Stone
 6. Mahalia Belo
 7. Ferdinand Haberl
 8. Maria Aburn
 9. Casey Parsons
 10. Martin Garde Abildgaard
 11. Thomas Yong
 12. Martin Berthelsen
 13. Andy Alderslade
 14. Balint Tusor
 15. Humdinger Films
 16. Robin Hannibal
 17. Scott Clements
 18. Johannes Bock

+ See all 41