Dagvandetrainer

Joined
Den Bosch

User Stats

Profile Images

User Bio

Jij bent een trainer die zich wil blijven ontwikkelen. Je wilt het beste uit je zelf halen. Je wilt bijblijven. Om zo je cursisten het beste te bieden. Wij zijn uitgeverij Thema. Experts in het maken van producten voor trainers. Boeken, spellen, waaiers, workshops.

Op 2 november ontmoeten wij elkaar. Voor de Dag van de Trainer 2012. Die dit keer helemaal in het teken staat van Gamification. Gamification is hip en happening. En terecht. Want door spelenderwijs te trainen maak je je trainingen echt leuk en gaat leren bijna vanzelf!

Gamification gaat veel verder dan een spel toevoegen aan je training. Bij gamification integreer je nieuwe technieken en nieuwe inzichten op zo´n manier dat je het optimale uit de deelnemers haalt. De cursisten gaan veel meer in de training op, en leren op een totaal andere manier omdat ze veel actiever meedoen en verschillende zintuigen gebruiken. Zo sluit gamification niet alleen perfect aan op de nieuwste technologische en sociale ontwikkelingen maar ook op de nieuwste inzichten op het gebied van breinkennis.

Wil jij weten hoe je als trainer gamification maximaal inzet? Kom dan op 2 november naar De dag van de Trainer en ervaar zelf hoe gamification werkt! Een speelse dag, vol nieuwe kennis, inzichten, ervaringen en contacten.

Wij zijn er weer. Jij toch ook?

External Links

Recently Uploaded

+ See all 4 videos

Recent Activity

  1. Wat leuk om te horen! #daardoenwehetvoor
  2. Het filmpje was te mooi (inhoudelijk raak én herkenbaar) om niet te RT-en! zei Christiaan Rasch @ChristiaanRasch