Danny Akker Plus

Joined
Den Haag

User Stats

Profile Images

User Bio

Danny Akker
Tel: 06 41361021
@ akker.danny@gmail.com

Ik ben Danny Akker, ik hou van verhalen, bij alles wat ik doe staat gevoel en authenticiteit voorop.Ik werk graag voor mensen en organisatie die in zichzelf geloven; organisaties met een visie en zich richten op duurzame relaties en trotse medewerkers. Ik help organisaties hun boodschap tot leven te brengen. Ik help organisaties uit te stralen wie zij zijn. Alles draait om kwaliteit.

Tot mijn opdrachtgevers behoren:
ABN AMRO, Rabobank, ING, Loodswezen, Nyenrode Businness University, Portbase, Emerce, Nederlandse Spoorwegen, Heineken, NXP, Capgemini, K-Swiss, Kruidvat, Imtech, De Gemeente Den Haag, Fonds 1818 en het Ministerie van Defensie.

Samen met Alfredo Pouwiel heb ik de Steen de Vader Documentaire gemaakt en geproduceerd. ‘Steen De Vader’ is een film over het leven van Neerlands meest spraakmakende rapper ‘Steen’, oftewel Stijn Kosterman. Steen is berucht is om zijn leven van drugs, sex en muziek. Zoals elk verhaal is er bij Steen ook een andere kant van de medaille.

"Steen de Vader" is op 14 juni j.l. uitgezonden op NPO Doc. Tevens is zij in een tijdsbestek van ruim 2 maanden online al meer dan 125.000x bekeken. Het is mogelijk om de film te bekijken op: youtube.com/watch?v=XuB450HzXDg

In 2007 heb ik samen met twee collega’s een muziek en film studio opgezet in Gambia, West Afrika. Hier leiden we jonge filmmakers en audio engineers op zodat zij hun eigen inkomsten kunnen genereren. Meer informatie kunt u vinden op stateofmic.com

Samen met Bas Ackermann heb ik een vierdelige tv-serie de ‘Smiling Coast Experience’ gemaakt. De serie vertelt het succesverhaal van jongeren uit de Gambiaanse getto die zichzelf ontplooien door de inzet van creativiteit en talent. Hierdoor bouwen zij een beter bestaan op in het kleinste land van Afrika.
Op vimeo.com/46001015 kunt u een teaser zien van dit project.

Mijn werk is ondermeer vertoond op MTV, AVRO, NPO en omroep Max.
En dit is pas het begin. Geniet ervan!

External Links

Following

 1. Josh Williams
 2. Seppe Ovink
 3. JAMES LOST
 4. Zodiak Belgium
 5. Chimichurri
 6. Kennedy Rothchild
 7. Jesse Bom
 8. We Dont Like Reggae
 9. Kees Brienen
 10. J.R.Saint
 11. David (Dave) Zijlstra
 12. Mustafa Berkane
 13. huubkoch
 14. Savas Tubbing
 15. Akbar Simonse
 16. The love freaks
 17. Ryan Robins
 18. Marek Kedzierski

+ See all 187