Dextazy

Joined
Belgrade

User Stats

Profile Images

User Bio

Miloš Deljanin, poznatiji kao DJ Dextazy, rođen je 05.01.1988. u Brusu.
Pokazao je interesovanje za muziku još od malih nogu kada je dobio harmoniku za svoj 5. rođendan.Kratak period je išao na časove harmonike, ali nije bio istrajan u tome jer ga je privukao potpuno drugi žanr muzike.
To je bila „House“ muzika gde su u opticaju bili svi žanrovi (Club House, Commercial House, Tech House, Electro House, Dutch House, Progressive House, Deep House etc.), imao je dosta vremena od tada da kroz dugi niz godina prouči tu vrstu muzike i napokon je došlo tih „5 minuta“.
Miloš zvani Dextazy 2010., staje za pult kao novopečeni DJ u diskoteci „STAR“ u Brusu i tako započinje svoju karijeru i probija led tim nastupom, i na taj način otkriva svoj talenat. Sledeće nastupe je imao radeći leto 2011-e u „caffe Krug“-u Brus, potom diskoteka „STAR“ vikendima iste te godine. Radio je takođe u klubu „Rescue“ kao rezident leta 2012-e., i „Srpsku Novu Godinu 2013“ je spržio u istom klubu sa eksplozivnim hitovima i vatrenom atmosferom. Međutim, otvara se nov klub u Brusu pod nazivom „FREESTYLER“ 2013-e, gde nastupa kao rezident DJ za to leto.
Pred kraj letnje sezone 2013. odlazi na Kopaonik gde se održavao „Orijentiring“ i „Paraglajding“ sa takmičarima iz celog sveta i njegovim gostima inače, koji su prisustvovali takođe njegovim nastupima u klubovima kojima je radio tada, a to su „Ski Avenija“ i „EXIT“ noćni klub. Radio je tog leta takođe i u Kruševcu u caffe “Monte Carlo” imajući dva nastupa. Pored svega toga odradio je dosta privatnih žurki i rođendana, i sada pored posla kao DJ izučava o muzičkoj produkciji kako bi u kasnijem periodu mogao raditi i kao muzički producent.
Na raznim sajtovima možete naći njegove radove tipa „Mashup“ mix, „Bootleg“mix, „Extended“mix, „House Mix“, „Remix“ i „Original mix“, to je rad u veoma zahtevnim programima kao što su „Fruity Loops“, „Cubase“, i „Abelton Live“, a njegovi gotovi muzički radovi se nalaze na sajtovima tipa „Soundcloud“, „Mixcloud“, „Youtube“, „Vimeo“, „Mixupload“, linkovi profila u informacijama.
Inače je student na Master studijama za Terorizam, organizovani kriminal i bezbednost, gde će pri odbrani master rada koji radi sada i planira da završi do kraja 2013-e, biti diplomirani „Master menadžer za Terorizam, organizovani kriminal i bezbednost“. Pored svih tih aktivnosti trenira i fudbal, rad sa Operativnim Sistemima, i izrada sajtova takodje je u opticaju.
A životna želja i san mu je da se pojavi za pultom na UMF festivalu u Majamiju i takođe na Tomorrowland-u, i da bude kao jedan od pozantih DJ-eva, a kako on to inače kaže „Srce posle odrađenog nastupa da mi stane, ne bi mi bilo žao“.
° Copyright by © ✪Dextazy² ✫ ☜☊☞
║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║│║▌│█│║▌║││█║▌│▌║││█║▌│
The Drum n Bass, Club, Progressive, Electro, House Music
●--~√V√V''^---●▐ ►.
My Official website ► d3xtazy.wix.com/djdextazy
FB page ► facebook.com/pages/Dextazy/139896666092146
My channel I ► youtube.com/user/Dextazy88
My channel II ► youtube.com/user/MrDextazy
My channel III ► youtube.com/user/DeeJayDextazy
Facebook profile ► facebook.com/D3xtazy
Vimeo ► vimeo.com/user15207484
Mixcloud ► mixcloud.com/Dextazy/
Soundcloud ► soundcloud.com/dextazy
MySpace ► myspace.com/delja88
Twitter ► twitter.com/#!/_117553109805
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
©® ORIGINAL

External Links

Following

 1. Da House Pop
 2. Mark L Official
 3. Peter Heinze
 4. Made by Hand
 5. VDJ JV NAGUIT
 6. Philizz Yearmix
 7. Daniel Pánek
 8. MAGNETIC Festival
 9. Ultra Music Festival
 10. PostPanic
 11. Luc Lemyre
 12. Chris Zabriskie