Earth Matters Plus

Joined
Groningen

User Stats

Profile Images

User Bio

We hebben maar één planeet en die doet er toe!

We weten hoeveel zuurstof, water en andere stoffen nog voorhanden zijn. Vele onderzoeken hebben dat in kaart gebracht. Dat is een groot voordeel. Het nadeel is dat er geen andere is, met deze planeet zullen we het moeten doen.

Met Earth Matters zijn we op ontdekkingstocht welke aardse zaken het verschil maken en welke rol wij daarin, als Earth Matters en als samenleving, kunnen spelen.

Hoe eten we, hoe leven we, hoe verplaatsen we ons, hoe wonen we, hoe laten we ons inspireren, maar ook: hoe doen we zaken?

Het gaat om een gedrevenheid, zonder het contact met de maatschappij te verliezen. Het gaat over idealen, maar niet over naïviteit. Het gaat over de vraag hoe we de mooie droom van een prachtige leefbare planeet in de praktijk kunnen brengen.

Kunnen we samen nieuwe dingen ontwikkelen? Hoe kunnen we voor elkaar een plus betekenen? Hoe gedragen we ons als goede buren? Welke boodschap heeft de politiek voor ons en wij voor de politiek? Dit soort vragen willen we voortdurend stellen.

Het loont echt de moeite om buiten de gebaande paden te treden. Zelfs kleine veranderingen in levensstijl doen er toe.

Er zijn vele mensen betrokken bij Earth matters die allemaal hun eigen expertise en interesse hebben. Deze mensen hoeven het niet noodzakelijkerwijs met elkaar eens te zijn, integendeel.

Met Earth Matters gaan we op ontdekkingstocht om onze eigen levenswandel geïnspireerd te beïnvloeden, ervan te leren, ervan te genieten en om ons onderscheidingsvermogen te scherpen.

Je bent van harte uitgenodigd om mee op reis te gaan!

Earth Matters is niet te koop en accepteert geen geld of ander vormen van waarde om een verhaal te publiceren (of juist niet).

We zijn niet gelieerd aan een bepaalde spirituele of religieuze stroming. Ook hebben we geen uitgesproken politieke voorkeur.

External Links

Following

  1. Ezra Winton
  2. martijn aslander