EJAlbum

Joined
Tirana

User Stats

Profile Images

User Bio

EJAlbum është kompania lider për fotografinë profesionale në tregun shqiptar, një kompani që që prej 2009 ka revolucionarizuar krejtesisht këtë treg. Në mënyrë konstante, ne importojmë kulturën më të mirë dhe teknologjinë më të avancuar në botë përsa i përket sektorit të fotografisë. Në filozofinë tonë rolin kryesor e ka design-i, cilësia tepër e lartë e produkteve dhe ndryshimi konstant në funksion të asaj cfarë progresi ofron për të ardhmen dhe momentin. Në këtë prizëm, e gjithë platforma në shërbim të klientëve tanë është on-line nëpërmjet internetit dhe të gjitha produktet që ne shesim, janë Made in Italy. Jemi distributorë ekskluzivë të kompanive Photosì dhe Album Epoca.

External Links

Following

  1. Christine Schmitthenner
  2. Elis Kruja
  3. CreativeMornings