Elementum Plus

Joined

User Stats

Profile Images

User Bio

Podjetje Elementum je bilo ustanovljeno z namenom prodaje in nakupa naložbenega zlata in srebra v fizični obliki. Poslujemo po celi Sloveniji, zato se za nakup plemenitih kovin lahko obrnete na enega izmed naših pogodbenih partnerjev/premoženjskih svetovalcev, ki vam bodo brezplačno podali koristne informacije o zaščiti in optimizaciji vašega premoženja.

Poleg trgovanja s plemenitimi kovinami večino svojega časa posvečamo informiranju širše javnosti o naložbenem sektorju plemenitih kovin ter trenutni gospodarski in ekonomski situaciji v svetu. V ta namen smo se udeležili raznih dogodkov, letno pa sami organiziramo Kongres plemenitih kovin in surovin. Izdali smo že nekaj knjig o srebru in zlatu, javnosti pa se je najbolj vtisnil v spomin "Prvi slovenski naložbeni srebrnik".

External Links

  • Elementum - Nakup in prodaja zlata in srebra v fizični obliki. Možnost nakupa srebra brez DDV s hrambo v brezcarinskem skladišču v Švici.
  • Kongres - Predavanja o trenutni finančni situaciji in pomembnosti zaščite premoženja z nakupom zlata in srebra v fizični obliki.