Fabricants de Futur

Joined

User Stats

Profile Images

User Bio

FABRICANTS DE FUTUR és una PLATAFORMA MULTIMEDIA creada amb l’objectiu de tractar el nou context socioeconòmic des d’un punt de vista crític i independent. El cos central de la plataforma el composen sis documentals d’uns vint minuts, que junts formen un llargmetratge, i que per separat funcionen de forma independent.

El documental mostra un recorregut per Catalunya dividit en sis parts, cada una d’elles conduïda per un personatge que ha escollit tres escuders més per completar-la. A través de la mirada crítica de tots plegats, de les seves idees i del seu treball, veurem com contribueixen a fabricar un futur diferent al que semblava únic o preestablert, poblant-lo de coneixement i alternatives.

Equip:

Direcció i guió: Damià Puig * Il•lustracions i distribució: Amelia Burke * Posproducció de so i so directe: Vicente Ribas * Muntatge i direcció artística: Helios Vega * Fotografia i comunicació: Neus Solà- Fotografia i producció: Gülçin Berkar-Fotografía: Francesc Roig, Santiago León i Joan Rosell *Steadycam i finalització: Adrià Escanilla*Cessió d’imatges: Òscar Martinez* Assistent de direcció i recerca: Gemma Serrahima * 2a Ajudant de direcció: Lucia León*Producció i So directe: Genis Oroval*Producció: Alvaro Manzanal*Disseny: Manilla Barcelona *Assistent de producció de so: Luján Gómez i Oscar Martínez*Grafity: Axe Colors*Teatralització política: Ready – Mix*Disseny BSO: Xavier Chalmeta*BSO y música Original: Xavier Chalmeta, Cristina Chalmeta & Anna Francesch, Xavi Paradís, José Furnier, Jano Gómez,Charlie Rood i J.E. Ducloson Música original: The Güintervand i Orvoton * Soport técnic:Luciano Ayats * Heli cam: René Cortabitarte, Oriol Llopis i Ivan Murillo * Poesies i textos: Elm Puig * Distribució: Ezequiel Mas i Joan Ylla * Comunicació xarxa: Neus Serra ,Maria Ruiz i Hèctor Solano * Localitzador: Aleix * Trailer i títols de crèdit: Genís Rigol *Weeb: WWWEAH! *Merchandaising: Pomona estudi, Srta Imperdible i Manila Bcn

External Links

Following

  1. L'autogestionària Produccions
  2. Radi.ms