Festus Festival

Joined
Torelló

User Stats

Profile Images

User Bio

FESTUS, Festival jove d’arts al carrer arriba a la seva quinzena edició. Durant els dies 28 i 29 de juny, els carrers de Torelló (Osona) es tornaran a omplir de música, arts escèniques i audiovisuals.
El FESTUS sorgeix del Patronat del teatre Cirvianum de Torelló i de les Regidories de Joventut i Cultura de l’Ajuntament de Torelló. El seu objectiu és donar a conèixer activitats d’arts escèniques, musicals, visuals i plàstiques que no tenen accés als canals de difusió habitual i sorgeix amb la voluntat d’obrir les arts a nous públics.
El Patronat és l’encarregat de portar a terme la programació estable durant tot l’any i ens proposa un festival a principi d’estiu, en cap de setmana i on el teatre, la música, la dansa, les arts plàstiques, el circ, els curtmetratges, etc. són els protagonistes als carrers, places i jardins del poble.
Totes les actuacions del Festival són gratuïtes i es vol aconseguir que les persones poc acostumades al consum de productes culturals descobreixin una alternativa a les propostes ludicofestives més habituals.
El Festus vol incloure totes les formes d’expressió artística contemporània que impliquen un trencament amb la rutina urbana del dia a dia de pobles i ciutats, i programar aquelles curiositats del món de l’espectacle que proposen una relació especial, diferent i íntima d’interacció amb el públic.

External Links