Nicolas Piere

Nicolas Piere

Hi there,

I've uploaded some videos on Vimeo but they wont play on internet explorer as no play buttons load up.

On Google Chrome they load up with out a problem.

Any ideas as to what's causing the problem?

Thanks,
Nick

Mark

Mark Staff

What version of IE? Have you tried uninstalling and reinstalling it? Is your flash version up to date?

City of St Charles

City of St Charles Plus

We are having this issue as well, with IE8 running on Windows XP. We get no playback controls on your website for any videos, even with all add-ons disabled. There are also two JavaScript error messages.
User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; chromeframe/25.0.1364.97; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30; .NET CLR 3.0.04506.648; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET4.0C; .NET4.0E; .NET CLR 3.5.30729; InfoPath.3)
Timestamp: Fri, 12 Jul 2013 14:16:50 UTC

Message: Script error
Line: 0
Char: 0
Code: 0
URI: secure-a.vimeocdn.com/js_opt/global_combined.min.js?bfb1317c

Message: Script error
Line: 0
Char: 0
Code: 0
URI: secure-a.vimeocdn.com/js_opt/global_combined.min.js?bfb1317c

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; chromeframe/25.0.1364.97; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30; .NET CLR 3.0.04506.648; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET4.

MikeA

MikeA Plus

Using Firefox, have up to date Flash and Java. Videos have stopped running within Vimeo environment (since Thursday(11th-July). Controls appear but on pressing play button, play screen turns black and all control buttons disappear?
Playing is unaffected when played from external sites.

Gary R

Gary R

I also don't see playback controls. I'm using Windows XP and IE 8. Flash Player is up to date.

Link: vimeo.com/42070107

Gary R

Gary R

Also, I had to use Chrome to get my above comment to appear.

Derek Beck

Derek Beck Staff

What version of IE? Have you tried uninstalling and reinstalling it? Is your flash version up to date?

Gary R

Gary R

IE 8, which I haven't tried reinstalling. Flash Player version is 11.8.800.94.

Gary R

Gary R

It wasn't working for at least two days, but the playback controls are now appearing and working. I didn't do anything different.

For some reason, I still have needed to use Chrome to post these comments and replies. When I used IE, I could type the message, but after supposedly sending it, it didn't appear.

This conversation is missing your voice. Please join Vimeo or log in.