Naveen Jindal School of MGMT

Naveen Jindal School of MGMT

Hello,
I tried uploading this video like 5 times, but it always gives me the error "There was a problem loading a video". Please suggest what needs to be done. It is an mp4 and I am facing this problem for the first time.

Link: vimeo.com/63268568

Ian Durkin

Ian Durkin Staff

Sorry about that. I'm re-encoding your video for you now.

Ian Durkin

Ian Durkin Staff

Hi there, unfortunately, this may be a result of your video's compression settings. Can you try re-compressing according to our recommended compression settings and re-uploading?

Vimeo FAQ: vimeo.com/help/compression

Naveen Jindal School of MGMT

Naveen Jindal School of MGMT

Hello Ian,

My video properties are
Dimensions - 640 × 480
Codecs - H.264, AAC
Duration - 01:25:15
Audio Channels - 2

I think they comply with the recommended vimeo settings. How would you suggest I re compress it ?

Rebecca Tharp

Rebecca Tharp Staff

Hey there, I'm actually having a developer take a closer look at your source file. I'll get back to you as soon as I hear back.

Rebecca Tharp

Rebecca Tharp Staff

Ok, it looks like this source file is corrupt. There are errors on both the video and audio. Could you try re-exporting from your editing software program and re-uploading to Vimeo? Please let us know how this goes.

Josh Atkinson

Josh Atkinson

Hello I have the same problem. and have no idea what to do :( it gives error and want me to try again.. and nothing changed

This conversation is missing your voice. Please join Vimeo or log in.