Fundació Sorigué PRO

Joined
Lleida - Spain

User Stats

Profile Images

User Bio

La Fundació Sorigué, constituïda pel matrimoni Sorigué al 1985, desenvolupa activitats en l’àmbit cultural, social i educatiu amb el suport del Grupo Sorigué, grup empresarial referent a Espanya en el sector de la construcció, com a part de la seva política de Responsabilitat Social Corporativa .

Des de 1999, la Fundació Sorigué treballa en la creació d’una col•lecció d’art contemporani internacional formada per més de 450 obres de totes les disciplines. Una selecció d’aquestes obres s’exposa actualment al museu de la fundació. La institució està desenvolupant un projecte arquitectònic d’un nou espai per albergar la seva col·lecció.
............

La Fundació Sorigué, constituida por el matrimonio Sorigué en 1985, desarrolla actividades en el ámbito cultural, social y educativo con el apoyo del Grupo Sorigué, grupo empresarial referente en el sector de la construcción y los servicios industriales, como parte de su política de Responsabilidad Social Corporativa.

Desde 1999, la Fundació Sorigué trabaja en la creación de una colección de arte contemporáneo internacional formada por más de 450 obras de todas las disciplinas. Una selección de estas obras se expone actualmente en el museo de la fundación, ubicado en la ciudad de Lleida. Al mismo tiempo, la institución se encuentra desarrollando un proyecto arquitectónico de un nuevo espacio para albergar su colección
............

Fundació Sorigué, created by Mr. and Mrs. Sorigué in 1985, carries out cultural, societal and educational activities with the support of the Grupo Sorigué, a leading business group in the construction sector in Spain, as part of its policy of corporate social responsibility.

Since 1999, the foundation has been working on the creation of an international contemporary art collection made up of over 450 pieces from every discipline. A selection of these works is currently being exhibited in the foundation’s museum, located in the city of Lleida. At the same time the institution is developing an architectural project; a new space in which to house the collection.

Contact:

fundaciosorigue.com
info@fundaciosorigue.com
+ 34 600 600 003

Alcalde Pujol, 2 bis
25006 - Lleida (Spain)

Following

 1. BULLETT MEDIA
 2. EBSQ Self Representing Artists
 3. The McNay Art Museum
 4. Smart Museum of Art
 5. CIRCA Projects
 6. Contemporary Art Museum St. Loui
 7. Metropolitan Museum of Art
 8. Modern Art Museum of FW
 9. Columbus Museum of Art
 10. MoTA - Museum of Transitory Art
 11. Julio Vaquero

Featured Videos

Recently Uploaded

+ See all 115 videos

Recent Activity