Geranium Sessies Plus

Joined
Arnhem, the Netherlands

User Stats

Profile Images

User Bio

Een simpel idee, zoals velen ons voor zijn gegaan. Maar dan op z'n Ernems. We vragen een muzikant of band (die wij zelf hoog in het vaandel hebben) om akoestisch één liedje te spelen dat voor hun bijzonder is. Dat liedje wordt gespeeld in een etalage van een leegstaande locatie in Arnhem. Dit speciale moment leggen we vast en plaatsen we op geraniumsessies.nl.
Omdat idealen nooit mogen vervliegen doen we dit vanuit verschillende invalshoeken; enerzijds muziek vastleggen en openbaar maken waarvan iedereen kan genieten. Hiermee van onderaf een directe boost geven aan de muzikanten zelf. Anderzijds om de lege plekken in de stad op een inspirerende, creatieve manier te benutten, en zo de leegstand aan de kaak te stellen. We vragen hiervoor muzikanten die Arnhem aan doen en laten daarmee zien wat er allemaal speelt in de stad.

Geranium Sessies is in 2012 gestart. William van Giessen en Jeroen Schoonderbeek zijn de initiatiefnemers. In het dagelijks leven hebben ze allebei een grafisch ontwerpburo (resp. O.K. PARKING en Jeroen Schoonderbeek Grafisch Ontwerp) maar zijn ook actief als muzikanten (resp. Esk-esque en Lada).

External Links

Following

  1. Michael Bojkowski
  2. Vandervan
  3. As We Speak
  4. Maarten van der Wolf
  5. arteffects
  6. Tom Roelofs
  7. victor van Vloten