Short Films

Uit de spirituele chaos van de jaren 60 zijn meer vreemde cults en onorthodoxe messiahs voortgekomen dan ooit. Charles Manson wordt gezien als het vervelende resultaat van het libertarisme van de jaren 60 - de Cain die de Abel vermoordde van The Love Generation. Of in de woorden van één commentator; ' de Elvis van vervreemding.' Een quote uit Peter Haining's Anatomy of Witchcraft beschrijft die periode het beste; ' Als je hier het Kwaad voelt, dan heb je gelijk, en ik zal je vertellen wat het is: teveel mensen aan de acid. Als je er een gewoonte van maakt om te trippen - acid is zo bovennatuurlijk - zal je op een gegeven moment gedwongen worden een keus te maken tussen het goede, een Christelijke trip, of trippen met Heer Satan. De meeste mensen die acid nemen vinden de Duivel gewoon aantrekkelijker.' Uiteindelijk werd Charles Manson, een autodief en pooier, naast Hitler een van de meest herkenbare gezichten van het Kwaad.
Charles Manson is aanwezig in mode, graphics, muziek, films, televisie en zelfs in het theater. In een nawoord voor de 1994 editie van ' Helter Skelter ' schreef Vincent Bugliosi dat er een '' neo - Manson cult '' bestond in Europa, gerepresenteerd door o.a. 70 rockbands die Manson's liedjes spelen.
Deze film gaat over Manson's invloed/link op/met The Church of Satan, The Universal Order & The Process Church of Final Judgement. Met Nederlandse ondertitels

j vimeo.com/51372432

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…