Post-Migration?

Unorthadox a.k.a. DOX is een Rotterdamse mc en lyricist en hooggewaardeerd in de underground scene. In 2006 maakte hij zijn acteerdebuut in een productie van Made in da Shade / Cosmic theater: Sleepwalking Democracy.

Vanaf maandag 24 mei 2010 tm 6 juni 2010 staat het nieuwe MC Theater op het terrein van de Westergasfabriek (Amsterdam) twee weken lang geheel in het teken van The Last Poets, een legendarisch Afro-Amerikaans dichterscollectief uit New York. Ze werden sterk beïnvloed door jazz, hun poëzie was revolutionair, bevlogen en persoonlijk. Ze wilden met hun woorden de wereld veranderen. Ze worden tegenwoordig erkend als grondleggers van spoken-word poëzie en peetvaders van de rap. Kern van dit event is de voorstelling De Laatste Dichters, een theaterbewerking van de gelijknamige roman van schrijfster Christine Otten. Op donderdag 27 mei 2010 gaat de voorstelling in het MC Theater in première.

concept en tekst Christine Otten, Maarten van Hinte regie Marjorie Boston en Maarten van Hinte regie assistentie Mike van Alfen spel Shertise Solano, UnorthaDOX, GMBisGeryMendes, Linar Ogenia, Paulette Smit, Jenny Mijnhijmer dj LOVESUPREME visuals Laser 3.14 dramaturgie Katja Hieminga lichtontwerp Dennis Vooren techniek Joost Evers productieleiding Donna Muller stagair productie Loulou Sjerps

mconline.nl
delaatstedichters.nl

j vimeo.com/11323606

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…