Great Wedding Videographers

Dan si Dana, doi tineri extraordinari pe care oricine i-ar cunoaste, si i-ar dori prieteni! Asa mi s-a intamplat si mie! Dupa ce am cunoscut-o pe Danutza, cu care am semnat contractul in absenta lui Dan, :P , m-am intrebat cum va fi viitorul ei sot! Ne-am cunoscut abia la filmarea scurt metrajului lor: “Dragoste cu nabadai”,unde ne-am inteles excelent! Nasul lor, alias Cupidon si Maxim, un “personaj” deosebit, cu mari veleitati de regizor!
Emotie, bucurie, nerabdare, dragoste, fericire sunt sentimentele care le-am citit pe fetele lor in ziua nuntii! M-au incantat nespus!
Pot spune ca e nunta la care ne-am simtit ca niste invitati, desi am fost, in definitiv, prestatori de servicii! Cred ca starea noastra sufleteasca s-a transmis si modului de a filma, in dorinta de a crea un videoclip de referinta, unic si irepetabil, personalizat la specificul evenimentului!
Aici am cunoscut-o si pe Silvia Malik, cred ca cel mai discret fotograf din istorie! Nu am vazut-o in biserica! Nici nu stiu daca a fost acolo! Nu ma deranjeaza fotograful in filmare, folosesc imaginile cu rolul de racorduri, insa aici chiar era sa raman fara acele cadre de legatura… :P Glumesc! Chiar ne-am inteles grozav!
Ca sa va dati seama cat de mult mi-au placut, i-am invitat pe Dan si Dana sa mergem “undeva departe” impreuna!
Vizionare placuta!

j vimeo.com/14308237

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…