filmmakers Romania

Unul dintre cele mai providentiale evenimente din acest an i-a avut ca protagonisti pe Alina si Nick. Doi tineri frumosi, profesionisti in domeniile lor de activitate, care ne reprezinta tara cu demitate peste hotare. Anul acesta cred ca asa a fost sa fie: anul romanilor care lucreaza in strainatate si revin aici pentru a celebra, desi pentru unii poate suna ca un cliseu, cel mai frumos moment din viata! Anul precedent a fost predilect al nuntilor makedonesti la Zenus Film.
Incepusem sa simt lipsa evenimentelor cu BySergio si a exuberantei Silviei. Care este potiunea magica ce ii da hiperactivitate si imprastie buna dispozitie celor din jur? Evenimentul acesta mi-a amintit de nunta mea. Cat a fost de frig si cum ne-a facut ea sa uitam de toate pentru un shooting de referinta. Aici am exploatat interioarele ansamblului Mogosoaia, obligati de ploaia marunta, rece si deasa, care cadea neincetat - datatoare de belsug cred.
Videoclipul acesta sper sa aduca o bucurie sincera in sfanta zi de Craciun mirilor care il privesc.
Imi pare rau pentru proiectele care nu s-au regasit sub bradul de Craciun, desi am constiinta impacata a unei activitati intense in aceasta perioada. Tuturor va promit videoclipuri minunate.
Casa de piatra, Alina & Nick!

P.S.: abia astept sa am si eu un catel ca al vostru!

j vimeo.com/82643233

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…