Innovate/ innovar

The Faber Intelligent Technical Control App. De app die de geheimen van uw gashaard in beeld brengt.

De door Faber ontwikkelde app geeft gegevens weer over het gebruik van een gashaard en is tevens als afstandsbediening te gebruiken. De mogelijkheden van het besturingssysteem zijn divers. De vlammen kunnen hoger of lager worden ingesteld met de nieuwe afstandsbediening maar ook met de smartphone, tablet of PC.

Op afstand kan men kiezen voor de gepatenteerde Step brander stand. De brander die een mooi vlammenbeeld geeft, ook wanneer er minder warmte wordt gevraagd. Met de eco en eco+ mode kan een modulerend vlammenbeeld worden geactiveerd. Deze standen laten een zelf instelbaar modulerend vlammenbeeld zien.

Een energie besparende en milieu vriendelijke toepassing in 2 standen.
In de thermostaat mode brengt en houdt de haard het vertrek op de gewenste temperatuur. U ontvangt meldingen wanneer uw haard onderhoud nodig heeft en of er eventuele storingen zijn. In de statistieken is het gebruik overzichtelijk weergegeven.

De app geeft gedetailleerde informatie over haard, dealer en fabrikant. Met één druk op de knop kunt u uw dealer E-mailen of bellen. Onder instellingen zijn alle persoonlijke voorkeuren in te stellen. Samen met de nieuwe luxe afstandsbediening kunt u met deze app nog meer genieten van uw Faber haard.

Kijk voor meer informatie of een dealer bij u in de buurt op faber.nl

Productie: veasonic.nl
Production Manager: Tal Sarid
Camera & Kleurcorrectie: Michiel Boogerman
Mastering: Maarten Boogerman
Montage: Michiel Boogerman
Voice Over: Jakob Hut

Camera : Panasonic GH2
Lens : Nikon AF-S 24-70mm f2.8 G ED
Gear : Kessler Hercules 2.0 Head, Kessler Pocket Jib, Kessler K-Pod Tripod System, Kessler K-Flex Dolly Track System.

j vimeo.com/58816496

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…