Voigtländer Nokton

Bijzondere sportprestaties komen niet uit de lucht vallen. Ook niet als je heel talentvol bent. Echt succesvol zijn vergt een jarenlange toewijding. Van de sporter zelf, maar ook van zijn omgeving.
Daarom sponsort de Rabobank al meer dan 15 jaar de hockey-, wieler- en paardensport in de volle breedte, van recreatief tot de top. En zijn we er niet alleen op de momenten dat het goed gaat, maar staan we ook klaar als het even wat minder loopt. Zo lever je namelijk echt een bijdrage aan het succes van een sporter. En geef je hem of haar de ruimte om te groeien.
Dat deze aanpak resultaat heeft, bewijst het Rabo Topsport Team. Onder meer met de gouden medailles van Anky van Grunsven, Marianne Vos en het dames hockeyteam met Naomi van As. Hun verhalen staan centraal in onze nieuwe campagne 'van begin tot goud'. Waarmee we alle sportliefhebbers in Nederland willen vertellen wat je als sporter in je leven tegenkomt, onderweg naar het grootste en meest belangrijke sportpodium ter wereld.
Van het eerste bekertje tot een met het gloriemoment op de spelen. Van klein opdondertje met potentie tot vaste kracht in de Nationale selectie. Het komt allemaal aan bod in drie prachtige minidocumentaires en een expositie over Anky, Marianne en Naomi. Daarnaast kun je online het verhaal van veel meer Rabo-sporters volgen. Met de hashtag #ziningoud houdt het Rabo Topsport Team je via social media dagelijks op de hoogte, in de aanloop naar Londen en tijdens de Spelen zelf.
Sporters steunen van begin tot goud. Dat is het idee.

Voor meer informatie rabosport.nl/vanbegintotgoud

Workstation-Amsterdam produceert deze reeks docu's en tv-commercials voor Kumpany in Amsterdam.

Regie : Wilfred Evers, John Twigt
Research : Rene van 't Erve
Camera : John Twigt
Geluid : Huib J. Lirb, Dutch Indies
Post-production : colourgrading.nl

Bij Kumpany : Marc van Wageningen, Dimitri Michels

j vimeo.com/45626251

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…