Non-Profit Documentaries

Dana 9.12.2012. u predivnom ambijentu Cukarikafe-a u Rijeci, Trg Jurja Klovića 4 (parkiralište Gomila), po drugi puta održana je dobrotvorna akcija „Slikaj se!“ koju je 2011. osmislila skupina riječkih fotografa. Ovogodišnji „Slikaj se!“ team čine: Martina Kakarinac Šalov, Dalibora Bijelić, Vladimir Mudrovčić, A. Saška Mutić, Petra Vukoša, Kristijan Vučković, Attila Zsiga i Martina Perković.

„Slikaj se!“ je cjelodnevna akcija u kojoj svi građani grada Rijeke i okolice imaju priliku napraviti si profesionalnu fotografiju sebe, svog djeteta i/ili svog ljubimca, a sav prikupljeni prihod ove je godine doniran za Socijalnu samoposlugu.

Zahvaljujemo se još jednom svim predivnim ljudima koji su se odazvali akciji Slikaj se! , našima dragima Grgi i Igoru koji su nam velikodušno (ponovo) ustupili prostor i koji su napomenuli da na njih možemo računati i za svaku buduću akciju; hvala Mateu koji nam je organizirao da u Plodinama možemo nesmetano dokumentirati velebni shoping, te Đini iz Plodina koja je bila izuzetno ljubazna i od pomoći. I da ne zaboravimo volontere Socijalne samoposluge koji su nas čekali do 10 navečer na Brajdi da donesemo hranu.
Ostajte nam živi, zdravi i veseli, te svakako dođite podržati i naše buduće akcije.

Hvala Vam!

j vimeo.com/55685371

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…