OFF-ROAD ENTHUSIAST GROUP

wild-adventure-transilvania.com

Video Production cineboxentertainment.com

LAZAR Group - Organizam excursii montane off road, evenimente off road, tururi cu masini clasice ( epoca ), organizam team building-uri. Cu noi puteti descoperii locuri care o sa va lase cu amintiri de neuitat. Totul din dorinta de a face cunoscuta Transilvania si Romania.

Incercam sa promovam si sa cultivam respectul pentru natură și, de asemenea, să păstram tradițiile noastre în viață. Noi nu luptam împotriva naturii, din contra incercam sa reparam ceea ce altii au stricat inaintea noastra. Toata activitatea noastra se desfasoara intr-un cadru cat mai ecologic posibil, incercand sa nu lasam nici o urma in locurile vizitate de noi. In pachetele excursiilor organizate de noi, ne straduim sa oferim celor care ni se alătura o imagine completă a românilor adevărati, al locurilor frumoase, salbatice, necunoscute și cât mai curate. Pentru cei pasionati, este o provocare pentru că natura vă oferă tipurile de surprize de-a lungul traseului, iar satisfactia oferita ne face sa ne dăm seama că bogăția materială paleste in fata naturii.

* Organizam programe de team-building, care dau participantilor o noua perspectiva asupra puterii lor, activitățile sunt concepute pentru a oferi coeziunea de grup prin comunicare și lucrul în echipă.

j vimeo.com/50844496

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…