Qyteti pa Lumë - Serail Filmik

Your membership in this group is pending until moderator approval

Qyteti pa Lumë - Serail Filmik

Qyteti Pa Lume Created by Qyteti Pa Lume

Prodhuar nga Idea Production dhe transmetuar çdo të shtunë në RTK në 20:20.

Qyteti Pa Lumë është kontraktuar me datë 10.12.2010 në Radio Televizionin e Kosovës - RTK, në tenderin publik mbi blerjen e veprave audio-vizuale nga producentë të pavarur. I përket zhanrit drame dhe përmban 26 episode.

10 pjesët e fundit mund të shikohën në këtë link: vimeo.com/channels/qytetipalume

Luajne:
Avni Abazi - Beni
Xhevat Qorraj – Bujari
Fatime Sefaj – Luljeta
Mevlyd Osmani – Niku
Vlora Nikçi - Anita
Adem Muij - Xhimi
Albina Muqaj – Besa
Shpetim Kastrati – Kujtimi
Ylber Mehmeti - Fisi


+ More

Prodhuar nga Idea Production dhe transmetuar çdo të shtunë në RTK në 20:20.

Qyteti Pa Lumë është kontraktuar me datë 10.12.2010 në Radio Televizionin e Kosovës - RTK, në tenderin publik mbi blerjen e veprave audio-vizuale nga producentë të pavarur. I përket zhanrit drame dhe përmban 26 episode.

10 pjesët e fundit mund të shikohën në këtë link: vimeo.com/channels/qytetipalume

Luajne:
Avni Abazi - Beni
Xhevat Qorraj – Bujari
Fatime Sefaj – Luljeta
Mevlyd Osmani – Niku
Vlora Nikçi - Anita
Adem Muij - Xhimi
Albina Muqaj – Besa
Shpetim Kastrati – Kujtimi
Ylber Mehmeti - Fisi
Florentina Ademi - Mimoza
Gëzim Bucolli – Ragipi
Rudina Zhara – Hana
Igballe Qena - Gjyla
Nexhmie Selca – Shqipja
Mevlan Saraçi – Aliu
Avdi Gervalla - Enisi
Debatik Gashi – Denisi
Albulena Bardhi – Bardha
Shota Baraliu - Diana
Zethane Bahtiri - Gimolli - Policja Hetuese
Labinot Biqkaj – Patriku
Hazir Myftari – Inspektori
Shkumbin Osmani - Trimori
Naser Gashi - Dreni
dhe
Nexhmije Pagarusha

Produced by
Merita Musa

Directed By
Ilir Kabashi

Written By
Zymber Kelmendi
Ibadete Kutllovci

Drejtor i fotografise:
Gazmend Nela

Për cdo sygjerim ose vrejtje na shkruani në: qytetipalume@gmail.com

Browse This Group

This is a Vimeo Group. Groups allow you to create mini communities around the things you like. Check out other interesting groups. Groups