Vídeos en Català

Aquest video és fruit de la presentació del projecte "Centre d'atenció al visitant a Itacaré" que un equip format per 4 noies: Núria Canals, Ivette Carner, Helena Clos i Núria Cruset van dur a terme l'any 2008 al poble d'Itacaré, Bahía, Brasil.
Aquest projecte va ser possible gràcies als programes de cooperació universitària de la UdG que juntament amb la ONG Instituto Aliança (com a contrapart a Brasil) els van permetre treballar en aquest projecte i amb un espai/territori destinat per aquest.

Actualment totes quatre són llicenciades en Ciències ambientals per la Universitat de Girona (institució de la qual n'estan molt contentes pel seu recolzament en aquest tipus de projectes arreu del món).
Després d' haver-se especialitzat en l'àmbit de la cooperació i de l'educació ambiental, continuen defensant i promovent la cooperació com a una eina de "mitigació de les diferències econòmiques entre els països nord-sud".

Amb la promoció d'aquest video, es pretén donar una "visió resumida" del que va ser el seu projecte final de carrera: "Creació d'un centre d'atenció al visitant" a Itacaré", del qual n'estan molt orgulloses i tenen la ilusió de tirar-lo endavant.

A dia d'avui han decidit començar a buscar finançadors (nacionals i/o internacionals) per executar aquest projecte tan necessari a la zona, ja que tal i com es comenta en el vídeo, l'arribada de turisme s'incrementa any rera any. Creuen que: "tot està per a fer i tot és possible".

+ info: terratalanta.wordpress.com
+ em@ail: terratalanta@gmail.com

-Val a dir que el terreny on s'ha de construïr el centre és propietat de la ONG amb la que van col·laborar (aquest aspecte estaria solventat) però actualment la ONG es troba sense fons per tirar endavant la resta del centre.-

Les ponents del video són: Ivette Carner i Helena Clos

j vimeo.com/10898500

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…