WDKA AV

Er is veel gebeurt als ik terugblik op de afgelopen 2 jaar. Ik ben voor het eerst op mezelf gaan wonen. Dit was voor mij een hele grote stap omdat ik voorheen best wel door mijn moeder onderhouden werd. Mijn moeder kookte voor me, waste mijn kleren enz. Ik werd gebeld door een bekende (Lenny Keylard) waar ik eerder een videoclip voor had gemaakt. Tijdens het maken van de videoclip en de keren dat ik terug kwam om mijn vorderingen te laten zien, speelden we samen wat liedjes op de gitaar. Hij vroeg of ik geïnteresseerd was om in een flat in Amsterdam west te wonen voor een goede prijs.

Na lang twijfelen stemde ik toe. Het was ook wel tijd om deze stap te maken en niet langer afhankelijk te zijn van wat mijn moeder voor me kookte.
Hij vertelde dat hij mee ging doen aan een nieuwe talentenshow op tv. Een talentenjacht waar het alleen om je stem ging en niet zozeer om het plaatje. Zijn doel met deze deelname was om reggae weer aan het Nederlandse publiek aan te wakkeren. Ik was niet echt onder de indruk. Hij als vertolker van Reggae bij een talentenshow, dat zou nooit iets worden. Het tegenovergestelde gebeurde.

Zijn auditie zorgde voor een hype in commercieel Nederland. Lenny werd ontzettend populair en werd de Nederlandse Bob Marley genoemd. Het plaatje klopte en alles viel op zijn plaats. De titel is ontstaan tijdens de talentenshow. Ik werd door de cameraploeg als ik geïnterviewd werd nooit bij naam genoemd, maar als “de huisgenoot” van Lenny. Ze kende me goed omdat ik als vaste gast bij elke show was. Na de talentenshow is het altijd de vraag hoe het verder zal gaan met een artiest. Hij kwam in de liveshows en heeft er een platencontract en een album aan over gehouden.

j vimeo.com/43902440

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…