LePetitSteady Plus

Joined

User Stats

Profile Images

User Bio

ERIC NOLIS FAÑANÁS
STEADYCAM/CAMERA/EDICIÓ

Sóc tècnic superior en imatge amb experiència com operador de càmera des de 2005 en televisió, publicitat, curtmetratges, documental, videoclips, multicàmera, vídeo corporatiu i industrial.
Al gener de 2007, vaig començar a treballar com a realitzador per a dues televisions locals, GranollersTv i Canal MolletTV. He realitzat informatius, programes d'entrevistes, tertúlies , magazins, entregues de premis, obres de teatre, concerts i especialment retransmissions esportives.
En l'àmbit de la postproducció de vídeo, sóc usuari del Final cut per a l'edició, Motion per a la composició digital i grafismes, Color pel retoc de color i DVD Studio Pro per l'autoria de dvd.
Per altre banda a mitjans de 2010 he començat a treballar de manera molt activa com a operador steadicam. He fet sobretot televisió, corporatiu i videoclip però també ficció i publicitat.

Tot seguit us convido a visitar el web lepetitsteady.com on veureu imatges dels meus últims treballs.

Amb total disponibilitat per a participar en nous projectes. Per a qualsevol proposta, dubte o suggeriment no dubteu a posar-vos en contacte amb mi..
667761672 ericnolis@gmail.com

External Links

Following

 1. Niko Lasarte
 2. Band-Originale
 3. Enrique Pacheco
 4. Vincent Urban
 5. TOGETHER
 6. Tots Sants
 7. Alejandro Argüelles Benítez
 8. sergi castella
 9. Greg Williams
 10. Black Milk Studio
 11. Philip Bloom
 12. Tiny Coffee Table Studio
 13. Matt Luck
 14. Gustav Johansson
 15. Albin Holmqvist
 16. Margoulaine
 17. Shinji Shiozaki
 18. Ramon Cid

+ See all 31