Lukraak Plus

Joined
Amsterdam

User Stats

Profile Images

User Bio

Contact: Robin@lukraak.tv

Lukraak is een dynamisch audiovisueel productiebedrijf in Amsterdam. Door ons uitgebreide netwerk van grafische vormgevers, artdirectors, sound engineers en presentatoren zijn wij in staat om voor elke opdracht een toegespitst en efficiënt team samen te stellen.

Lukraak heeft ruime ervaring met producties in de culturele sector, onder meer voor het EYE filminstituut, Het Concertgebouw, de Brakke Grond en het MC Theater. Daarnaast hebben we veel corporate video's gemaakt voor talloze bedrijven zoals bijvoorbeeld de gemeente Amsterdam, TUI travel en Canal Company.

Lukraak denkt mee met de opdrachtgever maar kan ook puur functioneel worden ingezet. Variërend van het maken van reportages, het bedenken en uitwerken van trailers en promo’s tot aan echt productiewerk, Lukraak biedt een breed scala aan opties en diensten om uw wensen goed en efficiënt, tegen elk werkbaar budget, af te handelen.

Door onze wetenschappelijke achtergrond en analytisch inzicht zijn wij in staat om op elk niveau mee te denken met de klant. Wij hebben veel ervaring op het gebied van Corporate Communication met strategie, imago en interne / externe communicatie als speerpunten.

Oprichter Robin Bekker (Master in Communicatiewetenschap) deed een cameraopleiding bij Frans Bromet en is jarenlang werkzaam geweest als cameraman voor onder meer RTL4 en Nova. Deze ervaring zorgt ervoor dat hij oog voor detail heeft en op locatie snel de juiste standpunten ziet. Daarnaast is Robin een behendige editor die snel kan monteren.

External Links

Following

  1. Benedict Redgrove
  2. Vania Heymann
  3. Daniel Wolfe
  4. jacquemus
  5. Refocused Media