or cancel
 1. Христовото Воскресение

  25:33

  from протоѓакон Т.П. / Liked

  866 Plays / / 0 Comments

 2. Привилегираната Планета

  01:00:07

  from протоѓакон Т.П. / Liked

  841 Plays / / 0 Comments

  In this 60-minute video documentary we will explore a striking feature of the natural world. A feature as widely grounded in the evidence of nature as it is wide-ranging in its implications: the conditions…

 3. Преподобен Серафим Саровски Чудотворец

  08:05

  from протоѓакон Т.П. / Liked

  1,700 Plays / / 2 Comments

 4. Тврдина / Форпост

  55:24

  from протоѓакон Т.П. / Liked

  20K Plays / / 6 Comments

  Филмот «Тврдина / Форпост» – е прогласен за најдобар филм за 2009 г. на фестивалот „Встреча.“

  + More details
  • Мојата љубов / Моя любовь

   27:41

   from протоѓакон Т.П. / Liked

   1,346 Plays / / 0 Comments

   „Мојата љубов (Моя любовь)“ е извонредна анимација од рускиот режисер и уметник Александар Петров. Има освоено многу награди (најдобар христијански филм за 2007), а бил номиниран и за…

   + More details
   • Мост

    32:59

    from протоѓакон Т.П. / Liked

    1,557 Plays / / 0 Comments

   • Толкување на Светата Литургија

    34:43

    from протоѓакон Т.П. / Liked

    980 Plays / / 0 Comments

    Општо за божествената Литургија, толкување на Проскомидијата и на литургиските делови за огласените и за верните.

   • Три приче - Tri priče

    55:54

    from PrijateljBoziji / Liked

    25.2K Plays / / 1 Comment

    + More details
    • Три приче

     55:54

     from Bogoljub / Liked

     7,542 Plays / / 0 Comments

     + More details

     Browse Likes

     Makedonero

     Likes are an easy way to keep track of the videos you enjoy. Use likes to bookmark videos you want to watch again and again and again and again.

     Also Check Out