MI Marketing Projects & Events Plus

Joined
Breukelen

User Stats

Profile Images

User Bio

Eventing zit in ons bloed………………..
De eventeers van MI Marketing Evenementenbureau bedenken, creëren en organiseren creatieve en strategische evenementen met resultaat! Een event is nooit een doel op zich, maar als Live Communicatie een onderdeel van uw strategie. MI begrijpt dat, denkt met u mee en behaalt uw doelstellingen.

MI bedenkt en creëert nieuwe evenementen en het versterkt bestaande evenementen. Wij hebben jarenlange ervaring met beurzen, congressen, events, gala's, festivals, awardshows en beursstands. Van conceptontwikkeling, catering, technische realisatie, audio visuele middelen licht en geluid tot aan de productie van films en design van de grafische show. Iedere expertise is bij ons aanwezig. Ieder event, groot of klein is bij MI in vertrouwde handen.

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden en ieder contact is een kans, onze klanten zijn onze ambassadeurs en onze projecten spreken voor zich. Hier vindt u dan ook een selectie uit ons meest recente werk.

Wilt u ook resultaat boeken met events? Bel de eventeers voor een kop koffie, dan vertellen wij direct wat uw kansen zijn.

Bel: 085-8775044
Mail: info@mimarketing.nl

MI Marketing Projects & Events
De Corridor 27
3621 ZA Breukelen

External Links