Momentium PRO

Joined
Giske

User Stats

Profile Images

User Bio

Momentium er en av Norges største festivalarrangører, med 50.000 besøkende.

Momentium ble startet av fetterne Ante Giskeødegård og Lars Berg Giskeødegård, de har fortid som musikere i bandet The Margarets og deres kjærligheten til musikk har alltid vært sterk. Når de valgte å avslutte sine karriérer som utøvende musikere var det naturlig og se etter andre måter å jobbe med musikk på. Målet var å skape store kulturarrangement som skaper engasjement og entusiasme i området de kommer fra. Derfor er Momentiums aktiviteter basert på Sunnmøre, hovedsaklig på Giske og i Ålesund. Vi har nå tre festivaler som vokser stødig, og vi har ett mål om å løfte alle til å bli store, velkjente arrangement med nasjonal tiltrekningskraft.

Momentium arrangerer tre festivaler over sommermånedene, med bred variasjon i form og innhold.

Vår største festival er Sommerfesten på Giske som hadde 25.000 besøkende på én festivaldag i 2011. Musikk- og kulturfestivalen blir betegnet som verdens største vennefest og har lang tradisjon som spleisefest.

Jugendfest er den største pop/rockfestivalen i Møre og Romsdal, den arrangeres i Ålesund med nasjonale og internasjonale band, og er spesielt populær blant studentene i byen.

Midtsommerjazz er en jazz og visefestival i Ålesund sentrum med en blanding av internasjonale artister og lokale jazzartister.

External Links

Following

  1. Johannes Lovund
  2. Nima Taheri Productions